Elsebeth Egholm

Elsebeth Egholm

Elsebeth Egholm (f. 1960) er født og opvokset i Aarhus, hvor hun stadig bor. Efter en årrække på Det jyske…

Læs mere
Book Elsebeth

Elsebeth Egholm (f. 1960) er født og opvokset i Aarhus, hvor hun stadig bor. Efter en årrække på Det jyske Musikkonservatorium tog hun uddannelsen som journalist og blev herefter ansat på bl.a. Berlingske Tidende. Egholm debuterede i 1999 med De frie kvinders klub og har siden udgivet en lang række bøger. Første bind om Dicte Svendsen, Skjulte fejl og mangler, udkom i 2001, og seneste bog i serien er Kød og blod, er der ottende bog i serien. I Jeg finder dig altid (2017) introducerer Elsebeth Egholm en ny og anderledes hovedperson, Rina.

Med Tre hundes nat fra 2011 og De dødes sjæles nat fra 2012 har forfatteren udgivet endnu to bøger, hvor Dicte Svendsens søn, Peter Boutrup, er hovedperson, mens både Boutrup og Dicte Svendsen i Eget ansvar fra 2013 spiller hovedrollerne. Elsebeth Egholm er blandt Danmarks mest læste forfattere, og hendes forfatterskab er solgt til udgivelse i en række lande, bl.a. Sverige, Norge, Holland, Italien, Frankrig og England.

Elsebeth Egholm er af Det danske kriminalakademi blevet tildelt Harald Mogensen-prisen for årets bedste danske krimi/spændingsroman! Krimien “Jeg finder dig altid” er dermed også kandidat til den prestigefyldte skandinaviske pris Glasnøglen.

Foredrag af Elsebeth Egholm:


Fra krimi til kærlighed

Det bliver et foredrag, som mest handler om at skifte genre fra krimi til kærlighed. Med udgangspunkt i Elsebeth Egholms to seneste romaner, især Den røde glente, som lige er udkommet.

Om bogen “Den røde glente”

“Den røde glente” af Elsebeth Egholm er en gribende roman om fortidens mørke hemmeligheder.

I Elsebeth Egholms “Den røde glente” følger vi Sally og Silas, der vokser op i Djurslands yderste del, Helgenæs. Imellem dem opstår en dyb intimitet og fortrolighed, som de deler med hinandens interesse for naturen og illustrationer af fugle. Èn dyster hændelse splitter dem dog, og da de mødes 25 år senere, er intet som det var dengang. Sally har mistet sin mand, og hendes skade i hånden gør, at hun ikke kan genoptage sit job som jordmoder. Silas er nu en internationalt anerkendt kunstner. Deres kærlighed til hinanden findes stadig dybt inde i dem, men sandheden om den nat for 25 år siden spøger stadig. Hvorfor blev Sally efterladt nøgen i en grøft den nat? Hvem har kendt til sandheden, og hvem har fortiet den? Og hvem stod bag?

Foredrag med Elsebeth Egholm booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Ved brug af fotos skal fotograf Les Kaner nævnes.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular