Den Skaldede kok – Carsten Olsen

Den Skaldede kok - Carsten Olsen
Den Skaldede kok – helt ind til benet!

Vi tilbyder et foredrag med Carsten Olsen alias Den Skaldede Kok.

Med mellemrum har Olsen ramt forsiderne på diverse skrivende medier – nu for første gang løfter han sløret for, hvad der i virkeligheden skete, og hvordan han oplevede det.

Vi kommer helt ind bag kulisserne i både modgang og medgang. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når Olsen hudløst ærligt fortæller om misbrug, fedme operationen der nær slog ham ihjel – både psykisk og fysisk.  Han fortæller også om, hvordan det var at måtte sige farvel til sit hjertebarn – restauranten i Tivoli, kampen mod sin søns psykiske sygdom – at blive et kendt ansigt fra den ene dag til den anden. Vi kommer også til at høre om hans vilde liv, hvor der i gamle dage gerne blev delt en håndmad eller to ud.

Foredraget vil blive guide igennem, Pia Brixved, som i sin tid skabte fænomenet, Den Skaldede kok – og et livslangt usædvanligt venskab begyndte.

Velkommen til 2 timers vanvittig, underholdende og rørende foredrag med hele Danmarks skaldede kok. Rock ‘ n roll! Vi lover dig, at du vil blive underholdt ud over det sædvanlige – for hvis der er nogle, der har levet sit liv i overhalingsbanen, så er det Olsen – Den Skaldede Kok. For som han siger; hvis mit liv var en madret, så ville det være den vildeste buffet!

100 tilmeldte – alt udsolgt i Solrød:
”Foredraget med “Den skaldede Kok” Carsten Olsen var en meget personlig fortælling om et spændende liv med op- og nedture. Olsen er en god fortæller og kommer hele vejen rundt i sit liv med både humor og alvor. Som tilhørere blev vi grebet af Carsten Olsens ærlighed om udfordringerne med at have egen virksomhed, med at have temperament og at helbredet ind imellem kan spille et puds. Pia Brixved var professionel som interviewer og fik styret aftenen godt igennem. I AOF Greve havde vi en god aften.”
Lone Rytter, AOF Solrød

Foredrag med Den Skaldede kok booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen