Dan Andersen

Dan Andersen tilbyder stand-up show og foredrag. Dan Andersen startede med stand-up 1997. Siden har han stået på stort…

Læs mere
Book Dan

Dan Andersen tilbyder stand-up show og foredrag.

Dan Andersen startede med stand-up 1997. Siden har han stået på stort set alle scener – fra 2 paller i en ørkenbase i Afghanistan til Bøgescenen og Royal Arena.

Dan Andersen optræder både med sit velkendte ”guitarshows standup” og med foredrag hvor han, med humor, deler ud af sine personlige erfaringer med et liv med angst og depression, ligesom han har kæmpet en kamp med fertilitetsbehandlinger pga. nedsat sædkvalitet. Derudover har han nedsat hørelse og går til daglig med høreapparat. Alle emnerne kan være i spil når Dan Andersen holder foredrag.

Dan Andersen kender du som den guitarspillende komiker der har været med i stort set alt, der er værd at tale om i dansk comedy blandt andet Comedy Aid, Stand.up,dk, ZULU Open Mic mv.
Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up. Hans sange har opnået kultstatus på YouTube, og er blevet set mere end tre millioner gange.

Han har lavet flere one-man shows, optrådt for de danske styrker både i Afghanistan, Irak og
Kosovo og for utallige firmaer, festivaler, fødselsdage, bryllupper og konfirmationer. Så længe der er en mikrofon, er der guitarshow.

Derudover står han bag podcastene ”Fjernsyn for mig” – podcasten der handler om og anmelder tv samt ”Hakkedrengene” – Podcasten der hylder de store actionklassikere fra 80’erne og 90’erne.
I 2021 og 2022 kan man blandt andet opleve Dan Andersen i følgende Tv-programmer:
Zulu Surprise, Stjerner i trøjen, På tværs af Danmark, Danmarks indsamling DR 2022 og Beat Diabetes.

Når Dan Andersen holder foredrag, fortæller han opløftende, underholdende om seriøse emner og bruger komikken som fortælleform, så det bliver sjovt og vedkommende og bruger sin humor og sit talent til at formidle svære emner.

I en tid hvor perfekthedskulturen hersker, kan det være en befrielse at høre Dan fortælle åbent og ærligt omkring Indlæggelse, piller, diagnoser ligesom og forsøge at formidle budskabet at – alle kan lære af at leve med sine skavanker og vi er alle gode nok, men der findes intet quickfix og kuren er i bud og grund at det ikke skal kureres

Foredrag af Dan Andersen:

Dan Andersens spektakulære guitarshow
Stand up er sjovt – Stand up med musik er endnu sjovere. Og Danmarks komikalske troubadur fletter mesterligt de to ting sammen, når han med sin trofaste guitar om halsen, mixer stand up med sjove sange. Med Dan Andersen får du et charmerende, selvironisk og nærværende show med udgangspunkt i publikum, hvor alle kan være med. For når Dan tager udgangspunkt i sig selv og sine egne oplevelser med livet, kærligheden og ofte lidt disharmoniske parforhold, så minder det sjovt nok om noget, vi alle sammen kender.

Lev med mørket – lys på livet– et opløftende foredrag om angst og depression
Dan Andersen aldrig bange for at dele ud af sine personlige historier og erfaringer, og han gør det altid med humor.
Han har lavet et liv med angst og depression, ligesom han har kæmpet en kamp med fertilitetsbehandlinger pga. nedsat sædkvalitet. Derudover har han nedsat hørelse og går til daglig med høreapparat. Alle emnerne kan være i spil når Dan Andersen holder foredrag.
Han fortæller opløftende, underholdende om seriøse emner og bruger komikken som fortælleform, så det bliver sjovt og vedkommende og bruger sin humor og sit talent til at formidle svære emner.
I en tid hvor perfekthedskulturen hersker, kan det være en befrielse at høre Dan fortælle åbent og ærligt omkring Indlæggelse, piller, diagnoser ligesom og forsøge at formidle budskabet at – alle kan lære af at leve med sine skavanker og vi er alle gode nok, men der findes intet quickfix og kuren er i bud og grund at det ikke skal kureres

Dan Andersen har tidligere talt med sine personlige erfaringer i diverse tv-programmer, herunder Go´Aften Danmark, i sit eget TV-program Misbrug, angst og andre sjove ting” og det personlige one-man show: ”Dan Andersen på Vippen”

Når Dan taler om angst og depression fortæller han om sin turbulente tid med angst og depression, der i sidste ende førte til indlæggelse, samtidig med at skulle passe karrieren som komiker.
Dan tager os med helt tilbage til barndommen, hvor de første tegn på en psykisk ubalance melder sig.
Det bliver en næsten livslang rejse og søgen efter svar, der måske ikke findes. Hvor stammer angsten fra? Hænger det sammen med stand-uppen? Og er det nødvendigt at vide?
Det er en personlig historie om mislykkede og angstfyldte forhold og en svær depression. En jungle af psykologer, læger, diagnoser og tonsvis af piller og deres bivirkninger.
Hør hvordan han kom igennem det, og hvordan han lærte at leve med angsten, og hvad han gør i dag.

Når Dan taler om hans hørehandikap, taler hans åbent og ærligt om skammen og tabuet om at være og føle sig defekt.
For når man som et forholdsvist ungt menneske skal gå med høreapparat, opdager man pludselig hvor tabubelagt det er ”Det er da kun noget for gamle mennesker… ” ”Hvad tænker alle andre?” Det kan føles både pinligt og skamfuldt. Derudover er der den fysiske tilvænning til høreapparatet, hjernen er på konstant overarbejde.
Det er en rejsen for at skulle acceptere sit handikap. Men det kan vise sig at være en gave, at få den hjælp man har brug for. Som med alle andre handikap, store som små, er det vigtigt at få sat fokus på det og får det aftabuiseret – så vi alle kan tale åbent og ærligt omkring det

Dan Andersen har været på en længere rejse i hans liv, med store ønske om at få børn. Som efterhånden mange andre mænd har Dan nedsat sædkvalitet og må som mange andre, sammen med hans kæreste, gennem en fertilitetsbehandling. Når Dan taler om denne rejse inviterer han publikum med helt tæt på – Både i den fysiske- og psykiske rejse.
Han taler om at føle sig mindre som en mand, hvad gør man når Det seksuelle og romantiske bliver mekanisk og klinisk?
Når man er i fertilitetsbehandling, bliver utrolig mange mennesker involveret i en meget privat ting og det der burde være den mest naturligste ting i verden, bliver pludselig taget ind i et laboratorie og det kan føles meget pinligt og akavet. I dag er Dan Andersen blevet far til en skøn og smuk datter.

Stand-up:

Dan optræder med musisk underholdning og altid med sin guitar spændt om kroppen og er kort og godt Danmarks komikalske trubadur. Han har i mere end 20 år udviklet sin helt egen særlige, meget charmerende, men også lidt naive genre: stand-up mixet med guitar og sang.

Når komiker Dan Andersen fyrer jokes af på strengene, er det med sange og melodier, hvor han deler ud af sine egne erfaringer, ofte om disharmoniske forhold til kvinder. Det har sikret ham et stort og trofast publikum, både blandt unge og ældre.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular