Dan Andersen

Dan Andersen

Dan Andersen trådte ind i stand-up verdenen i 1997 og har sidenhen charmeret publikum på scener fra Afghanistan til…

Læs mere
Book Dan

Dan Andersen trådte ind i stand-up verdenen i 1997 og har sidenhen charmeret publikum på scener fra Afghanistan til Royal Arena. Han byder på et unikt guitarshow og lune foredrag, hvor han med humor deler personlige kampe mod angst, depression og fertilitetsbehandlinger. Med en dagligdag med høreapparat formår han at udfolde sjov og alvor på scenen, og hans musikalske indslag har opnået kultstatus på YouTube med over 3 millioner visninger.

Book Dan Andersen for en uovertruffen aften, hvor hans guitarspil og vittigheder skaber en atmosfære af latter og musikalitet. Han formår at opløfte selv komplekse emner med en unik blanding af musik og humor, der sikrer en mindeværdig og oplysende oplevelse.

Dan kan ligeledes bookes til hans foredrag ”Lev med mørket – lys på livet”:

Dan Andersen deler åbent og humoristisk ud af sine personlige kampe med angst, depression, nedsat hørelse og fertilitetsbehandlinger. Hans foredrag berører tabuer og skam omkring mentale udfordringer og fysiske handikap. Med komik som fortælleform formidler han alvorlige emner på en sjov og vedkommende måde.. Han deler også hjertevarmt om fertilitetsrejsen, hvor han og kæresten overvandt nedsat sædkvalitet og nu er lykkelige forældre til en smuk datter.

CV:

Januar 2024: “Nedsat sædkvalitet, Nedsat hørelse, Opsat far!” – Musikalsk comedyforedrag
2022: Deltagelse i tv-programmer som Zulu Surprise, Stjerner i trøjen, På tværs af Danmark, Danmarks indsamling DR 2022 og Beat Diabetes
2019: “Dan Andersen På Vippen” – One-man show
2007: “Holder 100” – One-man show
Skabte og vært for podcasten “Fjernsyn for mig” om tv-anmeldelser
Skabte og vært for podcasten “Hakkedrengene” om actionklassikere fra 80’erne og 90’erne
Optrådt ved Comedy Aid, Stand.up,dk, ZULU Open Mic med flere

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular