Dan Andersen

Dan Andersen

Dan Andersen tilbyder stand-up show og foredrag Foredrag af Dan Andersen: Syg med Stand-up – Et foredrag om angst…

Læs mere
Book Dan

Dan Andersen tilbyder stand-up show og foredrag

Foredrag af Dan Andersen:

Syg med Stand-up – Et foredrag om angst og depression

I dette foredrag fortæller Dan om sin turbulente tid med angst og depression, der i sidste ende fører til indlæggelse, samtidig med at skulle passe karrieren som komiker. 

Dan tager os med helt tilbage til barndommen, hvor de første tegn på en psykisk ubalance melder sig.
Det bliver en næsten livslang rejse og søgen efter svar, der måske ikke findes. Hvor stammer angsten fra? Hænger det sammen med stand-uppen? Og er det nødvendigt at vide?

Det er en personlig historie om mislykkede og angstfyldte forhold og en svær depression. En jungle af psykologer, læger, diagnoser og tonsvis af piller og deres bivirkninger.
Hør hvordan han kom igennem det, og hvordan han lærte at leve med angsten.

Stand-up

Du kender ham fra:
TV-programmer som “Fra skidt til hit” og “Stand-up.dk” på TV2 Zulu, både “Talegaver til børn” og ”Comedy Aid”, og selvfølgelig som den kiksede tv-vært på 7’eren. Han laver desuden de meget underholdende og vanvittigt populære YouTube-klip “Dan og Veltz” sammen med Martin Veltz. Dan havde i 2016 stor viral succes med hans helt egen version af Blakks “Nede Mette”, i Dans version hedder den “Gitte”, og havde tæt på en million views på YouTube.

Dan Andersen kan finde på at snakke om:
Livet, sig selv (… sagde hun) og absolut ingen politik.

Det vidste du ikke om ham:
Dan finder inspiration i livet og har haft jobs i alle retninger fra jordbærplukker til pædagog og kampsportsinstruktør. Han er uddannet tilrettelægger fra journalisthøjskolen, og så har han engang skiftet en vandhane helt selv.

Kort om Dan Andersen:
Dan optræder altid med sin guitar spændt om kroppen og er kort og godt Danmarks komikalske trubadur. Han har i mere end 15 år udviklet sin helt egen særlige, meget charmerende, men også lidt naive genre: stand-up mixet med guitar og sang. Når Dan Andersen fyrer jokes af på strengene, er det med sange og melodier, hvor han deler ud af sine egne erfaringer, ofte om disharmoniske forhold til kvinder. Det har sikret ham et stort og trofast publikum, både blandt unge og ældre. Han har de sidste to år gjort julen meget sjovere for Comedy ZOOs gæster med sit show Dan Andersens Julestue.

Dan Andersen leverer en forfriskende og iørefaldende tilgang til stand-up, der får det til at kilde i mundvigene på de fleste.

Pressemateriale

Stand-up er sjovt – Stand-up og musik er endnu sjovere! I hvert fald når det bliver præsenteret af den uforlignelige og lårklaskende morsomme Dan Andersen.

Efter flere år i branchen som hardcore stand-up-komiker, gjorde Dan en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up-komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen. Det blev starten på et spektakulært show, der førte ham op i toppen af dansk comedy.

Han er en unik blanding af charme og hardcore stand-up, som ikke er bange for verbalt at tage fløjlshandskerne af, selvom han ofte taber dem på egne fødder, når han glædeligt fortæller og synger om sine inderste hemmeligheder, forhold og sære observationer.

Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at Dan elsker at stå på en scene – en glæde som meget effektivt spreder sig til det publikum, som han fra første minut har i sin hule hånd! Hvis du vil se et show, der er lidt udover det sædvanlige, et show med ærlighed og hjerte, fuld fart og frem for alt hylende morsomt, så se Dan Andersens Guitarshow.

Dan Andersen har optrådt for de danske styrker både i Afghanistan, Irak og i Kosovo – og medvirket i MGP og i flere radioprogrammer, på festivaler og for firmaer. Han har siden 2002 været med i showet “Talegaver til børn” til fordel for UNICEF og i 2009, 2010 og 2011 i ”Comedy Aid” til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Dan har desuden kunnet opleves i flere omgange af “Stand-up.dk”.

I foråret 2010 kunne Dan opleves rundt på landets spillesteder på Comedy ZOO On Tour, hvor vi kom meget tæt på nogle ømme emner, som han har gennemlevet det seneste år. Tænk at man kan grine så meget af historier om hvordan det føles at blive skåret i på mandens ”værste” sted, hans første hæmoride og hvordan han rev korsbåndet over på den rigtig ærgerlige måde.

Herudover har Dan kunnet opleves som den lidt kiksede tv-vært på 7eren, hvor han lærte trick fra kendte musikere, samt i de populære youtube-klip “Dan og Veltz”, som han har lavet sammen med kollegaen Martin Veltz.

Bonus:
I april 2007 tog Dan på Danmarksturné med showet “Holder 100”, der udkom på dvd under titlen “Extravaganza” med tilhørende cd.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular