Cool Cats

Cool Cats

Rasmus Seebach Jam Et af Danmarks mest professionelle bands Cool Cats optræder nu også som Rasmus Seebach Jam. Cool Cats…

Læs mere
Book Cool

Rasmus Seebach Jam
Et af Danmarks mest professionelle bands Cool Cats optræder nu også som Rasmus Seebach Jam. Cool Cats har allerede haft stor succes med både Beatles Show, Grease Party & Wham Jam til både store og små arrangementer og events. Turen er nu kommet til Rasmus Seebach, som i de sidste år har skrevet en række iørefaldende sange. Rasmus Seebach Jam har valgt at præsentere alle disse populære melodier med stor indlevelse og så tæt på det originale materiale som muligt, at det helst skulle give publikum en fornemmelse af, at Rasmus næsten var med på scenen. Udover sættet med Rasmus Seebach sange kan Cool Cats også levere et par ekstra timers dansemusik med blandede hits fra deres kæmpe repertoire.

COOL CATS spiller stort ser alle genrer til alle slags arrangementer. De har i de seneste mange år optrådt for alt fra mindre selskaber til større publikum på op til 5000 personer ved blandt andet:

* Store og små firmafester
* Sportsfester
* Internationale kongresser
* Specielle temafester & events
* Bryllupper & fødselsdage

Mange har altid et ønske om at deres fest skal have et bestemt tema. Har du en god idé, er COOL CATS altid med på at finde det koncept, som passer til jer. COOL CATS har været med til lidt af hvert:

* Har mange gange optrådt som “The Beatles”, og har derfor et kæmpe Beatles repertoire
* Grease Party med alle de iørefaldende sange fra GREASE – fyret af med fuld energi
* Beach Party med palmer og sand på gulvet iført korte bukser og hawaiiskjorter
* Jitterbugtræf med snothår og rock`n`roll fra de glade 50`ere
* International kongres på D`Angleterre “i fuld galla” med hyggelig afdæmpet dinér musik

COOL CATS har optrådt med en masse af Danmarks bedste og spændende solister. Blandt andet James Sampson, Zindy Laursen, Annette Heick, Bobo Moreno samt en masse andre. COOL CATS laver også “Wham Experience” og “Earth Wind & Fire Jam”.

COOL CATS har et kæmpe og meget bredt repertoire. 60`er musik med masser af sange fra The Beatles. 70`er, 80`er, 90`er og helt nye sange fra i dag. Lige fra Chuck Berry til Beach Boys, Bee Gees, Earth Wind & Fire, Michael Jackson, TV2, Robbie Williams og Alphabeat.

Foruden det store danserepertoire kan COOL CATS også engageres til at spille dinérmusik. Afdæmpet baggrundsmusik under hele middagen enten ved pianist eller hele bandet ved større arrangementer.

Det er også muligt at engagere Søren Hjort med Musical Show som underholdning mellem hovedret og dessert. På den måde bliver ”den samlede pakkeløsning” for hele festen både mere overskueligt og billigere. Aftenen vil så forløbe således:

* Afdæmpet musik af pianist under hele middagen
* MUSICAL SHOW som underholdning mellem hovedret og dessert
* COOL CATS som danseorkester resten af aftenen frem til natmaden

Søren Hjort – Bas
Christian Kronborg – Guitar
Josef Aarskov – Trommer
Torkil Jollin – Piano

Alle synger for. Og det er utrolig varieret at høre på, når der i ét band er 4 forsangere.

Cool Cats booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular