Conrad Fields

Conrad Fields

Conrad Fields er dansk-amerikansk københavner og har stiftet og gennem syv år drevet Copenhagen ShortFilm Festival. Filminstruktør og tidligere…

Læs mere
Book Conrad

Conrad Fields er dansk-amerikansk københavner og har stiftet og gennem syv år drevet Copenhagen ShortFilm Festival. Filminstruktør og tidligere Tv-producer. Conrad har desuden mange års erfaring inden for arbejdet med unge med særlige behov og problemstillinger. Arbejder p.t. som lærervikar på Københavnsk kommuneskole og som omsorgsmedhjælper på et bosted for unge med Asperger-syndrom.

Conrad Fields foredrag handler om:

Skoleparathed og børns plads i en gruppe
Det er ikke ualmindeligt, at jeg må spørge en elev, om denne har fået morgenmad eller har sovet. Behov som burde være dækket. Ofte giver svaret sig selv, Modløshed, ugidelighed, irritabilitet, træthed og uden appetit på dagen. Med disse mangler, kan man ikke indgå i en normal gruppe, og bliver let marginaliseret og kørt ud på et sidespor. Jeg er vant til at se frokost bestående af hvidt, uristet toasbrød med smørepålæg. Hvis der overhovedet er madpakke. De problemer der følger med denne mangel på skoleparathed, følger med hele vejen hjem fra skolen, ind i skolebussen, i hjemmet og ud i nattelivet. Vokser man op i et ressourcesvagt miljø, bliver vejen ind i en gruppe med andre marginaliserede, ikke lang.

Identitet og ansvar
Finder man ikke en identitet i hjemmet, er man ung og kigger efter forbilleder, er der i bandegrupperingerne rigelig at se op til. Klarer man sig ikke specielt godt i skolen, er der intet lettere, end at vende sin afmægtighed mod det omkringværende samfund. Mangler det basale overskud hjemme, eller er der ingen far, onkel, storebror, bedstefar eller andre der kan lære én forskellen på rigtigt og forkert, er der rigelig man kan lære unoder af i grupperingerne. Rigeligt man kan føle sig som en del af. For at forstå de konflikter, der koster unge mennskeliv, må både de unge, i særdeleshed familierne foruden samfundet, tage et ansvar.

Drømme og evnen til at forestille sig et tåleligt liv
Man kan først flytte sig, hvis man kan definere hvad man drømmer om. Har man først udtalt et ønske, tror jeg målet er lettere opnåeligt. Alle kan ikke blive hvad de vil, men alle  kan blive noget. Alle kan flytte sig. Jeg fortæller om mine egne drømme, om at lave film, at skrive, mit job der betaler regninger, om afslag og vigtigheden i at holde fast. Taler om hvor meget modstand der altid er. Modstand man kan overvinde med beslutsomhed og tålmodighed, for der findes ingen hurtige gevinster.

Foredrag med Conrad Fields booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

CV:

  • Forfatter Minusmand (2013), Plusmand (2014), Død mand stå (2016)
  • Lærervikar i primært specialklasser 2003-2013
  • Omsorgsmedhjælper, bosteder for folk med Asperger-dianogser 2003-2013

Film/Tv 2001-2013

  • arbejdet med instruktion og manusskriptskrivning
  • instrueret amour 256, zentropa 2009
  • instrueret ønskebarn 2007
  • instrueret asyl, en spillefilmpilot, zentropa 2007
  • instrueret boom, DR2 2004
  • tilrettleagt nitter, børn af fristaden, DR 1995
  • Copenhagen ShortFilm 2004-2010

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular