Christian Jungersen

Christian Jungersen
“Du forsvinder” – fra bestsellerroman til film

Christian Jungersens roman ‘Du forsvinder’ lå bestsellerlisten i 12 mdr. i 2012. Nu kommer den som film med Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas

Alle Christian Jungersens tre romaner er blevet bestsellers. Hans bøger er udkommet i USA, Tyskland, Frankrig og 17 andre lande, og han har i mange år kunnet leve af sit forfatterskab.

I april 2017 kommer så filmudgaven af ‘Du forsvinder’. Filmen er instrueret af Peter Schønau Fog, der også instruerede ‘Kunsten at græde i kor, og rollerne spilles af en række af Skandinaviens mest kendte skuespillere.

I dette foredrag vil Christian Jungersen fortælle om alle sine romaner, med specielt fokus på ‘Du forsvinder’ – historien om hvordan en familie væltes totalt over ende da manden i huset får en hjerneskade der forandrer hans personlighed. Vi kommer til at høre om skriveprocessen, om ny hjerneforskning og alle de etiske dilemmaer den vil stille os over for i fremtiden. Vi kommer også til at høre om forfatterens omhyggelige research der har ført ham sammen med en række hjerneskadede og deres ægtefæller.

Christian Jungersen er en erfaren foredragsholder der holder af samspillet med publikum, så der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål – også om filmatiseringen og om Jungersens tidligere roman ’Undtagelsen’.

Foredrag med Christian Jungersen  booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen