Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff

Du kender Christian Fuhlendorff fra:
“Talegaver til børn”, 2007 og 2008, “Comedy Aid”, bl.a. som vært i 2013, “Livet i nødsporet”, tv-serien “Kristian”, som han også var forfatter på. “Rundt på gulvet” på TV2. “Husk lige tandbørsten” på DR. GANDHI på DR P3. One-man showene “Mit første one-man show” i 2007, “Enestående” 2012 og senest “For at gøre en kort historie lang” fra 2014, som han bl.a. fik tildelt prisen som årets komiker for ved Zulu Comedy Galla 2015.

Han kan finde på at tale om:
Alt fra biblen til reality shows til …

Kort om Christian Fuhlendorff:
Hans ankomst på den danske stand-up scene var også startskuddet for den næste generation af stand-up komikere. Han fik sit gennembrud i 2007 med “Mit første one-man show”, og cementerede sin position som en af tidens helt store komikere med det næste, “Enestående”, i 2012. “For at gøre en kort historie lang” er Christians tredje one-man show, og endnu en gang har han trukket fulde huse.

Christian er i særklasse, når det gælder at tilpasse sig den situation han står i, og underholder dermed altid i øjenhøjde med sit publikum, uanset om han står foran folk fra direktionsgangen eller folkene, der laver det hårde arbejde. Christian Fuhlendorff er med andre ord leveringsdygtig, uanset om man bruger sin dag på at jonglere tal eller høvle gulve.

Det er også denne professionelle tilgang til underholdning, der har gjort ham til et kendt ansigt primetime på både DR1 og TV2, mens han samtidig har tilstrækkelig kant til at også at lave mere smalle ting til en kanal som TV2 Zulu, hvor han bl.a. har lavet tv-serien “Kristian” og været vært på Zulu Awards.

Udover klassisk stand-up laver Christian også rene impro-shows, hvor han skaber comedy på stedet. Hans impro-shows har i mere end 8 år trukket fulde huse på steder som Play og Folketeatret og er en unik oplevelse – hver gang. Det kan han også bookes til, hvis man vil have et show, der både kommer bag på jer – og ham.

Fuhlendorff kunne i foråret 2016 opleves i sit nye one man show “Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk?”, der spillede for udsolgte sale rundt i hele landet og fik flotte fem-stjernede anmeldelser.

Christian er i starten af 2018 klar med sit fjerde one-man show.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen