Cecilie Hother

Cecilie Hother

Måske har hendes smil gjort en regnvejrsdag lidt mindre grå for dig? Cecilie Hother begyndte tv-karrieren bag kameraet, fortsatte som producer på TV2-vejret inden hun sidenhen blev tv-vært på anden side af linsen. Derudover har hun også beskæftiget sig med så forskellige områder som film, guldsmedearbejde, frivilligt arbejde, rejser og studier i udlandet og meget, meget mere. Cecilie har haft et originalt og spændende liv, som har ført hende hele verden rundt. Det har arbejdsmæssigt ført hende fra det faglige vejr henover Go` Morgen Danmark videre til underholdningsprogrammet Vild med Dans, som hun i 2010 vandt sammen med dansepartneren Mads Vad. Derudover er hun et fast ansigt på TV2`s sendeflade. Cecilie har blandt andet deltaget i Zulu Djævleræs, Bingo Banko, Meyerheims, Go` Aften Danmark…

Foredrag af Cecilie Hother:

Foredrag 1: Din klamme kælling jeg brækker mig!
Sociale medier er blevet en stor del af vores hverdag. Til underholdning, til nyhedsinformationsflow. Det gør verden mindre og man kan finde gamle venner. Men Sociale Medier er også blevet kilden til Bodyshaming, Angst, hadebeskeder og mobning. Tonen på de sociale medier er de seneste år blevet grovere og grovere og dødstrusler er nu blevet en del af hverdagen. Ikke bare for offentlige personer, men for alle. Fra skoleeleven til den frivillige idrætslærer.

I 2019 mistede Cecilie Hother sin søn og da stod frem med sin sorg på de sociale medier, blev hun mødt med hadebeskeder. Det var for hende startskuddet til af få den gode tone tilbage på de Sociale medier. Derfor forfattede Cecilie Hother et SoMe Manifest, i frustration over manglende lovgivning, som gik viralt i sensommeren 2021.

I dette foredrag går Cecilie i dybden med hvad der lå til grund for Manifestet og hvordan det blev til og hvad reaktionerne har været. Få den personlige historie og et sjældent indblik i livet med de sociale medier tæt på livet.

Foredrag 2: “kl 03.45”
Tager udgangspunkt i Cecilie`s to arbejdspladser, TV2-vejret og Go Morgen Danmark. Her gives et indblik i den verden der udspiller sig omkring programmerne og nogle af de fantastiske oplevelser der følger med. Livet med live-tv: Hvordan er det at skulle performe, og ikke kunne have en off-dag. Hvordan finder Cecilie frem til give det bedste hun har hver dag, og håndterer følelsen af at dele meget af hendes liv med en stor del af Danmarks befolkning. Med live-tv kan man hurtigt løbe ind i en masse problemer. Hvordan vender man problemerne så de bliver til positive prøvelser og udfordringer i stedet. Med live-tv kommer nerver, hvordan kan de bruges konstruktivt? Cecilie løfter sløret for hvordan hun forsøger at lytte til sin krop og altid sørger for at have en gulerod foran sig og dermed holder sig motiveret. Fra Vejret til Vild med Dans. Hvilke oplevelser gav Vild med Dans? Alt fra venskab henover den fysiske udfordring til op- og nedturene, nervøsiteten og til sidst sejren.

Foredrag 2: “Mit personlige atlas”
Allerede fra barnsben startede Cecilie`s rejse. Hun har gået i fem forskellige folkeskoler, og inden hun var 16, har hun boet i 7 forskellige byer. Cecilie har boet i USA og Caribien og rejst over hele verden. Det at rejse er en stor del af Cecilie`s personlighed og passion. Det at hun har rejst så meget allerede fra barndommen, har været med til at udvikle den person hun er i dag. Cecilie har blandt andet været i Himalaya, dykket i Brasilien, arbejdet på en vingård i Argentina, studeret psykologi i Caribien, været til heksedoktoren og oplevet dagligdagen i townships´ne og reddet elefanter i Afrika. – Få en fornemmelse af det hele. En anden rejse var Vild med Dans. En rejse der ikke blev fortaget på landjorden, men var en rejse på det menneskelige plan. En rejse som på mange måder har været skelsættende for hendes liv. Få et indblik i Cecilie`s livs mange forskellige rejser. De skønne og lærerige oplevelser de mange lande har givet hende, og hvor berigende frivilligt arbejde har været.

Foredrag 3: ” Når den kringlede vej er den rigtige”
Alle veje fører til Rom, men er den lige vej den nemmeste? Eller for den sags skyld den rigtige? Hvordan udlever man sin karriere uden sikkerhedsnet og uden at at gå på kompromis? Hvad sker der når man følger sit hjerte og finder glæden ved at lave noget man synes er sjovt? Ofte handler livet om at tage nogle chancer, også selv om man ikke selv er helt klar til det. Noget Cecilie har gjort flere gange i sin tilværelse. Kastet sig ud i livet uden sikkerhedsnet og uden at kigge tilbage. Cecilie`s vej til jobbet som tv-vært har ikke været lige. Hun har ikke færdiggjort nogen videregående uddannelse, men det har ikke stoppet Cecilie – tværtimod. Med hårdt arbejde og vilje, har hun søgt og beskæftiget sig med meget og har – indtil videre – fundet sin rette hylde.

Foredrag med Cecilie Hother booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

 

Del denne side på:
Til toppen