Cecilie Hother og Peter Tanev

Cecilie Hother
I Med- og Modvind

Mød Cecilie Hother og Peter Tanev i et underholdende og eftertænksomt foredrag, hvor de sammen er garanti for en underholdende time med masser af latter, smil og godt humør. Peter Tanev og Cecilie Hother har igennem mange år lavet tv sammen,- som hen ad vejen har udviklet sig til et venskab. I deres foredrag tager de udgangspunkt i deres TV-oplevelser og belyser dem fra både et mande og et kvindeperspektiv. Her får man med humor og skæve vinkler, indblik i en farverig medieverden, hvor deres arbejdsdag aldrig er den samme. Det er fyldt med klip og anekdoter fra et oplevelsesrigt TV-liv og venskab.

Kan tilpasses de fleste arrangementer.

Cecilie Hother
Måske har hendes smil gjort en regnvejrsdag lidt mindre grå for dig? Cecilie Hother begyndte tv-karrieren bag kameraet, fortsatte som producer på TV2-vejret inden hun sidenhen blev tv-vært på anden side af linsen. Derudover har hun også beskæftiget sig med så forskellige områder som film, guldsmedearbejde, frivilligt arbejde, rejser og studier i udlandet og me-get, meget mere. Cecilie har haft et originalt og spændende liv, som har ført hende hele ver-den rundt. Det har arbejdsmæssigt ført hende fra det faglige vejr henover Go` Morgen Danmark videre til underholdningsprogrammet Vild med Dans, som hun i 2010 vandt sammen med dansepartneren Mads Vad. Derudover er hun et fast ansigt på TV2`s sendeflade. Cecilie har blandt andet deltaget i Zulu Djævleræs, Bingo Banko, Meyerheims, Go` Aften Danmark…

Peter Tanev
Peter Tanev har arbejdet 12 år på TV2/vejret. Er udannet som bachelor i klimatologi fra Københavns Universitet. Han har siden han var 5 år haft vejret som hobby. Meget af tiden i folkeskolen og gymnasiet gik med at kigge på himlen og læse bøger om vejret, med drømmen om en dag at blive meteorolog og arbejde på Danmarks meteorologiske institut. Men i 1996 greb han chancen og søgte TV2 om stillingen som studievært på Vejret.

Foredrag med Cecilie Hother og Peter Tanev booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen