Camilla Stampe

Camilla Stampe

Camilla Stampe er vært og journalist på DR’s Detektor.

Sammen med resten af Detektors redaktion faktatjekker hun påstande fra politikere, medier og andre deltagere i den offentlige debat og konfronterer de ansvarlige i kritiske interviews.

Camilla startede som skrivende journalist på Dagbladet Information, fortsatte som debatredaktør på Politiken og har de seneste seks år været ansat på DR. På DR har hun bl.a. tilrettelagt en lang rækker DR2-serier og temalørdage, været redaktør for Clement Kjersgaards talkshow ’Vi ses hos Clement’, og siden januar 2018 har hun været fast vært på Detektor.

I 2011 udgav hun bogen ’Piratjagt’, der handler om Somalias pirater. For at lave research til bogen rejste hun rundt i Somalia med en kollega og syv livvagter for at lave interviews med pirater, prostituerede og bagmænd.

Foredrag af Camilla Stampe:

Faktatjek og kritiske interviews
Camilla Stampe fortæller om arbejdet med at faktatjekke og konfrontere politikere, medier og andre i kritiske interviews. Hun har eksempler med på nye historier, der har sat dagsorden, og hun giver et indblik i, hvornår en historie og et kritisk interview er vellykket, og hvornår det ikke er. Foredraget er for alle, der er interesserede i journalistik og dansk politik.

Foredrag med Camilla Stampe booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen