Bettina Tammaro

Bettina Tammaro

Bettina Tammaro er eventyrer og mor helt ind til benet. Bettina er uddannet folkeskolelærer med en bachelor i specialpædagogik og har arbejdet som lærer i 14 år efterfulgt af 7 år som specialpædagog på et botilbud, for voksne autister og andre udfordrede mennesker. Bettina er livsstilscoach og naturelsker på alle niveauer. Bettina er forfatter af bogen ”Lev Forhelvede” som er en selvbiografi om bl.a. Bettinas begivenhedsrige liv med kræft, rejser og reality tv. Bettina tager på lange rejser både med og uden sine børn og oplever ud over det sædvanlige. Bettina har 3 børn på 28, 23 og 17 år som elsker at være med. Afrika, Thailand, key West alle lange rejser med Delfiner, løver, hajer, elefanter og børnehjem. Sovet på Mosesbjerget og været til ceremonier med Masaier og blod og boet i et træ i Thailand. Bettina nyder sin helt egen anderledes og simple livsstil og nyder den spirituelle side af livet. Det spændende er det vi ikke kan se, men kan mærke. Bettina bygger møbler i sin lejlighed af trækævler samlet på sin cykel. Bettina Urtejyt som børnene kalder deres mor, samler brændenælder, nælder, skvalderkål, mælkebøtter, tang, havtorn, hyben og meget mere og bruger det til at styrke sit og sine børns immunforsvar.

Foredrag af Bettina Tammaro:

Foredrag 1: Fra minus til plus
Foredraget om at have kræft 2 gange hvor Bettina 2. gang sagde nej tak til medicin og var rask efter 2 år. Idag er Bettina stadig 6 år efter stadig 100 % rask. Hvilke værktøjer brugte Bettina og hvad kan du eller dine nærmeste gøre, for at styrke dit immunforsvar og herved motivere din krop til at helbrede sig selv for alverdens livsstilsygdomme. Spar op til din kropspension så DU når at bruge din livspension. Bettina fandt efter 2 år de 7 principper hun nu lever efter og deler til foredraget ud af erfaringer som er helt konkret og lige til dig og dine nærmestes værktøjskasse. Leveret med humor og respekt for det alvorlige som sygdomme er.

Foredrag 2: Dit, mit og børnenes Eventyr
Bettina rejste rundt i Afrika alene med sine 3 børn og alle var frivillige med løver i Afrika, blod ceremonier med Masaiier, dykkede med hajer, sprang fra fly alle mand. Thailand i 6 uger og var alle frivillige på elefantfarm, børnehjem og boede et par nætter i et træ imens mor snorklede med hajer. Bettina tog med sine børn 6 dage på prærievognstur med børn og 3 heste i Silkeborg og eventyr det var det. Bettina hev alle 3 børn ud af skolen og boede 3 måneder i Key West Florida, hvor børnene gik i skole og Bettina var frivillig på et delfincenter. Google map og afsted med dig og dine. Bettina har sovet på Mosesbjerget og vandret i Sinaiørken efter ur manden og eneboeren. Blev truet af Egyptere og meget mere. Kom med på eventyr, få værktøjer og bliv inspireret til dit livs eventyr.

Foredrag 3: Medieluder
Bettina Tammaro er bl.a. Kendt for sin deltagelse i Robinson Ekspeditionen i 2013 og i 2017. Hjælp jeg er i Japan i 2009 og Wipeout i 2008. Bettina fortæller om de vildeste oplevelser som at spise indevolde og sove på stranden med rotter og ris og bruge kræfter hun ikke anede eksisterede. Hvordan reality verden kan være en fordel, men så sandelig også har en anden side. Bettina har ikke fortrudt et sekund og har som resultat af sine erfaringer kommet helt tæt på sig selv og lever nu mere end aldrig før et simpelt liv i lykke. Der er mere på vej og Bettina nyder livets legeplads. Kom og spørg om alt. Fyr den af!

Foredrag 4: Lev forhelvede
Foredrag om at leve i nuet og hvordan Bettina kom igennem 2 gange kræft og 2. gang helbredte sig selv uden medicin. Bettina tænder lyset til mulige værktøjer og deltagere kan frit vælge egen vej. Bettina og børn boede efter skilsmisse i husvildebolig i 14 måneder alt imens Bettina læste til lærer. Bettina valgte selv husvildebolig så børnene kunne forblive i skolen. Bettina rejste alene til Afrika 7 uger, Thailand 6 uger, Key West i 3 måneder med sine børn hvor de alle er frivillige med løver, elefanter, delfiner og på børnehjem og er i skole i USA. Bettina fortæller om de livsstrategier hun fulgte for at komme videre og stadig være hel indeni og elske sit liv. Har børnene taget skade? Spørg dem selv da dem der er i landet vil deltage til dette foredrag i eventyrets navn. Anderledes motiverende aften med Bettina der levende deler ud og føler sig ukueligt lykkelig. Vil du med?

Foredrag 5: Forældreeventyret
I dette foredrag tager Bettina Tammaro fat på forældrehatten og på hvordan du får en relation til dine børn til at blomstre endnu mere, uanset alderen. Hvordan elsker vi hverdagen og dyrker sammenholdet i din familien. Spring ud i det i drømmer om, som familie. Der er for det meste meget nemmere end vi bilder os ind. Bettina har rejst i Afrika med alle 3 hvor de sprang ud fra fly og var frivillige med løver og boede med Masaiier der drak blod. Thailand i 6 uger hvor de var frivillige på børnehjem og boede i træer. Key west hvor børnen gik 3 måneder i skole. Er dine børn glade helt indeni og er du? Har Emma Gad, Tarzan eller bare dig? Bettina er forældre til 3 børn i aldrene 29, 23, 17. Spørg dem selv til foredraget hvor de oftest er med.

Foredrag 6: Hop i galop på job
Arbejdsglæde er meget mere end hvad der foregår på arbejdspladsen. Bettina har i dette foredrag fokus på livsstil og prioriteringer og vil med humor og stor selv ironi byde velkommen til en spændende verden af muligheder for optimering af egen arbejdsglæde. Ønsker du at krydre dit arbejdsliv med energi og motivation så er dette et foredrag for dit firma eller forening. Bettina tager udgangspunkt i erfaringer gjort igennem et langt arbejdsliv og kan tænde lyset over muligheder for nye tilgange. Deltagerene går fra foredraget med et ”smil på læben” og med fornyet energi og motivation.

Foredrag med Bettina Tammaro booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen