Bettina Tammaro

Bettina Tammaro

Bettina Tammaro er eventyrer og mor helt ind til benet. Bettina er uddannet folkeskolelærer med en bachelor i specialpædagogik og har arbejdet som lærer i 14 år efterfulgt af 7 år som specialpædagog på et botilbud, for voksne autister og andre udfordrede mennesker. Bettina er livsstilscoach og naturelsker på alle niveauer. Bettina er forfatter af bogen ”Lev Forhelvede” som er en selvbiografi om bl.a. Bettinas begivenhedsrige liv med kræft, rejser og reality tv. Bettina tager på lange rejser både med og uden sine børn og oplever ud over det sædvanlige. Bettina har 3 børn på 28, 23 og 17 år som elsker at være med. Afrika, Thailand, key West alle lange rejser med Delfiner, løver, hajer, elefanter og børnehjem. Sovet på Mosesbjerget og været til ceremonier med Masaier og blod og boet i et træ i Thailand. Bettina nyder sin helt egen anderledes og simple livsstil og nyder den spirituelle side af livet. Det spændende er det vi ikke kan se, men kan mærke. Bettina bygger møbler i sin lejlighed af trækævler samlet på sin cykel. Bettina Urtejyt som børnene kalder deres mor, samler brændenælder, nælder, skvalderkål, mælkebøtter, tang, havtorn, hyben og meget mere og bruger det til at styrke sit og sine børns immunforsvar.

Foredrag af Bettina Tammaro:

Foredrag 1: DE 7 I DEN RØDE KUFFERT
Foredraget om at have kræft 2 gange hvor Bettina 2. gang sagde nej tak til medicin og var rask efter 2 år. Idag er Bettina stadig 6 år efter stadig 100 % rask. Hvilke værktøjer brugte Bettina og hvad kan du eller dine nærmeste gøre, for at styrke dit immunforsvar og herved motivere din krop til at helbrede sig selv for alverdens livsstilsygdomme. Spar op til din kropspension så DU når at bruge din livspension. Bettina fandt efter 2 år de 7 principper hun nu lever efter og deler til foredraget ud af erfaringer som er helt konkret og lige til dig og dine nærmestes værktøjskasse. Leveret med humor og respekt for det alvorlige som sygdomme er. Har over 650 følgere på min fb gruppe “KRÆFT RASK UDEN KEMO”.

Foredrag 2: DIT MIT OG BØRNENES AFRIKA (rejseberetning)
Bettina rejste rundt i Afrika alene med sine 3 børn og alle var frivillige med løver i Afrika, blod ceremonier med Masaiier, dykkede med hajer, sprang fra fly alle mand. Thailand i 6 uger og var alle frivillige på elefantfarm, børnehjem og boede et par nætter i et træ imens mor snorklede med hajer. Bettina tog med sine børn 6 dage på prærievognstur med børn og 3 heste i Silkeborg og eventyr det var det. Bettina hev alle 3 børn ud af skolen og boede 3 måneder i Key West Florida, hvor børnene gik i skole og Bettina var frivillig på et delfincenter. Google map og afsted med dig og dine. Bettina har sovet på Mosesbjerget og vandret i Sinaiørken efter ur manden og eneboeren. Blev truet af Egyptere og meget mere. Kom med på eventyr, få værktøjer og bliv inspireret til dit livs eventyr.

Foredrag 3: MEDIELUDER (udgiver bogen i 2018/19)
Bettina Tammaro er bl.a. Kendt for sin deltagelse i Robinson Ekspeditionen i 2013 og i 2017. Hjælp jeg er i Japan i 2009 i 31 dage med kultur og historie. Wipeout i 2008 hvor Bettina nød 8 dage i Argentina på de vildeste forhindringsbaner. Bettina fortæller om de klart crazy oplevelser som at spise indevolde og sove på stranden med rotter og ris og bruge kræfter hun ikke anede eksisterede med Jakob Kjeldberg skrigende i nakken. Hvordan er det der REALITY? Kan reality være en fordel og hvordan er det at blive slagtet af medierne. Bettina har ikke fortrudt et sekund og har som resultat af sine erfaringer kommet helt tæt på sig selv og lever nu mere end aldrig før et simpelt liv i lykke. Der er mere på vej og Bettina nyder livets legeplads. Kom og spørg om alt. Fyr den af! Råd for og imod

Foredrag 4: LEV FORHELVEDE
(Bogen Lev forhelvede tager Bettina med)
Foredrag om at leve i nuet og hvordan Bettina kom igennem 2 gange kræft og 2. gang helbredte sig selv uden konventionel medicin. Bettina 100 % rask på 6 år
Bettina tænder lyset til mulige værktøjer så deltagere kan vælge egen vej. Bettina og børn boede efter skilsmisse i husvildebolig i 14 måneder alt imens Bettina læste til lærer. Bettina valgte selv husvildebolig så børnene kunne forblive i skolen. Herefter rejste Bettina alene til Afrika 7 uger, Thailand 6 uger, Key West i 3 måneder med sine børn hvor de alle er frivillige med løver, elefanter, delfiner og på børnehjem og er i skole i USA. Hør om og smag på de livsstrategier Bettina fulgte for at komme videre og stadig være helt vildt glad indeni. Har børnene taget skade? Spørg dem selv, da mindst en af banditterne er med. Foredrag om at du kan nå dine drømme og visioner og behøver ikke vente 10 år.
En aften hvor Bettina levende deler ukueligt ud. Vil du med?

Foredrag 5: FORÆLDRE – VIND I SEJLET
Bettina Tammaro tager fat på den varme kartoffel som i den grad deler vande. Hvordan styrker du din relation til dine børn uanset alder. Hjælp dem til indre glæde og ro og sindsyg motivation på livet.
Tænd på din hverdag og kom tæt der hvor vi rykker. Er der forskel på at undgå at dø og det at leve. Spring ud i det NU. Ikke så mange dikkedarere. Bettina har rejst i Afrika med alle 3 hvor de sprang ud fra fly og var frivillige med løver og boede med Masaiier der drak blod. Thailand i 6 uger hvor de var frivillige på børnehjem og boede i træer. Key west hvor børnene gik 3 måneder i skole. Hvor glade vil vi være fra 1-10.
Mor hvorfor har du fyldt lejligheden med trækævler og hvorfor samler du ukrudt og æder det?
Få værktøjer og gå hjem med et smil på læben klar til nuet.
Hvor er faget kaldet LIVET
Bettina er forældre til 3 børn i aldrene 29, 23, 17. Spørg dem selv til foredraget hvor mindst en af banditterne er med.

Foredrag med Bettina Tammaro booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen