Bettina Tammaro

Bettina Tammaro

Bettina Tammaro er eventyrer og mor helt ind til benet. Bettina er uddannet folkeskolelærer med en bachelor i specialpædagogik og har arbejdet som lærer i 14 år efterfulgt af 7 år som specialpædagog på et botilbud, for voksne autister og andre udfordrede mennesker. Bettina er livsstilscoach og naturelsker på alle niveauer. Bettina er forfatter af bogen ”Lev Forhelvede” som er en selvbiografi om bl.a. Bettinas begivenhedsrige liv med kræft, rejser og reality tv. Bettina tager på lange rejser både med og uden sine børn og oplever ud over det sædvanlige. Bettina har 3 børn på 28, 23 og 17 år som elsker at være med. Afrika, Thailand, key West alle lange rejser med Delfiner, løver, hajer, elefanter og børnehjem. Sovet på Mosesbjerget og været til ceremonier med Masaier og blod og boet i et træ i Thailand. Bettina nyder sin helt egen anderledes og simple livsstil og nyder den spirituelle side af livet. Det spændende er det vi ikke kan se, men kan mærke. Bettina bygger møbler i sin lejlighed af trækævler samlet på sin cykel. Bettina Urtejyt som børnene kalder deres mor, samler brændenælder, nælder, skvalderkål, mælkebøtter, tang, havtorn, hyben og meget mere og bruger det til at styrke sit og sine børns immunforsvar.

Foredrag af Bettina Tammaro:

Aktuelle oplæg:
USA Palm Beach i februar 2019 på en konference om sygdom.
Holdt oplæg for 500 deltagere d. 3/11-18 på cancerkonferencen

Foredrag 1: Forældrerollen – vind i sejlene!
Bettina Tammaro er en kærlig provokatør, der kender til det, at være forældre og sejle forældre skibet igennem det store ocean. Oplevelsen som småbørns forældre hvor vi moser og synger, bager boller, går mentalt i søvn. Vi drager videre igennem gymnastiktøjet og fodboldtøjet der skal vaskes og “mor, må Lotte komme med hjem?” For ikke at forglemme samtlige forældremøder, eftermiddags lege og “jeg vil også til det show far”. Teenager med stort T og hvad der dertil hører med. Hvordan når jeg som forældre ind til mit barn og støtter op på en ny måde. Bettina tager med afsæt i research og erfaring, fat i dagligdagens udfordringer og har med uddannelse som skolelærer, bachelor i specialpædagogik samt merkonom i coaching, erfaring indenfor arbejdet målgruppen som er børn i alle aldre. Tiden er for knap og hvordan kan jeg være den forældre jeg ønsker og samtidig nå det hele? Bettina har konkrete bud på hvordan du kan nå det hele og på samme tid styrke din relation til dine børn uanset alder. Bettina boede i 14 måneder i kommunens husvillebolig da hun blev skilt og læste til lærer med 3 børn på 2, 7, 12 år. Kom med og få en underholdende, medrivende oplevelse med humor og selvironi. Bettinas børn er i dag 29, 23, 17.

Foredrag 2: Reality tv – hvorfor? (udgiver bogen Medieluder i ultimo 2019)
Bettina Tammaro er bl.a. Kendt for sin deltagelse i Robinson Ekspeditionen i 2013 og igen i 2017. Hjælp jeg er i Japan i 2009 i 31 dage med kultur og historie. Wipeout i 2008 hvor Bettina oplevede Argentina på de vildeste forhindrings baner. Blev nomineret til årets Reality deltager i 2017. Bettina fortæller om de skøre oplevelser som F.eks., at spise indvolde og sove på stranden med rotter som følgesvend. Spise ris i 30 dage og bruge kræfter hun ikke anede eksisterede med Jakob Kjeldbjerg der råber SÆT I GANG. Hvordan er det der REALITY? Kan reality være en fordel og hvordan er det at blive slagtet af medierne. Bettina fortryder ikke og har som resultat af sine erfaringer kommet helt tæt på sig selv og lever nu mere end aldrig før et simpelt liv med en indre lykke. Der er mere på vej og Bettina nyder livets legeplads. Kom og spørg om alt. Se billeder og nogle af Bettinas hjem så er 99 % udsmykket af trækævler samlet igennem årenes løb. Møbler ud og kævler ind.

Foredrag 3: Fra minus til plus – Sådan vandt jeg over kræften – uden kemo eller stråler
Levende og underholdende foredrag, der giver deltagere motivation og tro på at det nytter. Dette foredrag handler om positivitet og muligheder og inspiration. Uanset om du vælger konventionelle eller alternative vej eller en kombination, er der masser af værktøjer til en rask krop. Med afsæt i forskning og research indenfor immunforsvar og livsstilssygdomme, leverer Bettina Tammaro en oplevelse af inspiration og stof til eftertanke. Bettina har haft kræft 2 gange hvor Bettina 2. gang sagde nej tak til medicin og var rask efter 2 år. I dag er Bettina stadig 6 år efter stadig 100 % rask. Du får en liste af konkrete værktøjer som Bettina brugte Som beskriver hvad du eller dine nærmeste kan gøre, for at styrke lige præcis dit immunforsvar og herved motivere din krop og herved få overskud og energi. Bettina lavede efter 2 år med research og erfaring og overlevelses historier samt forskningsresultater, de 7 principper hun nu lever efter og deler dem med dig. Vi kommer bl.a. omkring: Kost, søvn, motion, mentale(følelser, nocebo og stress m.v.), udrensning, passion, balance. Leveret med åbenhed og selvironi, humor og respekt for det alvorlige som sygdomme er. Vil du leve eller blot undgå at dø?

Foredrag 4: Dit mit og børnenes Afrika (rejseberetning)
Bettina besluttede sig i 2015, for at fejre sin raskmelding fra kræft, med en 6 ugers kæmpe livsoplevelse med sine 3 børn. Det bleven rejse af format, alene i det vilde Afrika. Bettina lavede selv rejsen som blev en tur med, alle var frivillige med løver i Capetown og videre til Nelson Mandelas celle på øen hvor han sad fængslet . Her mødte de tidligere fanger fra den tid hvor Mandela sad inde. På tur igennem det fattigste af Capetown hvor folk stadig den dag i dag bor i blikhytter. Ceremonier i bushen i Masaii Mara, hvor de drak blod og Masaiierne sad oppe hele natten ved bålet og passede på, at vi ikke blev overfaldt af løver, hyæner. Familien dykkede med den store hvidhaj og sprang fra fly. Hør om hvordan Bettina blev overfaldt af en abe. De glade Masaiier tog godt imod familien Tammaro som brugte et par dage med medicin kvindens søn Salaton, som nu var høvding i landsbyen. De besøgte den lokale landsby hvor unge piger var flygtet til. Mødte unge Masaiier der viste deres brændemærker på krop som bevis på, at de har kæmpet med løver, buffalo og hyæner.  Kom og oplev dette underholdende, medrivende og selvironiske foredrag. Hør hvordan den blev til en realitet og om målsætningen hertil og du vil få konkrete værktøjer skulle du ønske en tur i det vilde. Billeder og lyd fra turen indrages.

Foredrag 5: Tammaros Thailands eventyr (rejseberetning)
Bettina Tammaro rejser afsted igen i 2012 og denne gang i 7 uger alene med sine 3 børn til Thailands nord og syd. Familien var frivillige på den hjertelige Elefantfarm i Chiang Mai, hvor de fik lov, at passe den ny ankomne elefantunge natten igennem. Bade og fodre elefanter. Elefant slap væk fra sin mahut og løb efter os frivillig. En oplevelse svarende til Animal Planets vilde Afrika. Turen gik videre til børnehjemmet i Syd Thailand, hvor de var frivillige i en uge med foder der brændte hænderne og andre kultur forskelle. Videre til et par nætter i et træ toppen og senere gik turen til den kendte Phi Phi ø hvor mor snorklede med hajer imens børnene nød freden på stranden. Hør om den 8 timers lange vandretur igennem det tropiske fugtige skov, men igler overalt. Billeder og dialogbaseret oplevelse i selskab med humor og selvironi. Du vil få konkrete værktøjer til selv at trylle din helt egen rejse i dette åbne og ærlige foredrag.

Foredrag 6: Tammaro,s delfiner i Key West (rejseberetning)
Efter en intens drøm i 2009, vågnede Bettina op og besluttede at opleve denne drøm i virkelighed. Dette lykkedes året efter hvor Bettina nåede målet. Nu skulle der søges legater og arbejde 3 jobs. Nu var tiden inde til at tage fri fra job, skole og gymnasiet og så det hele klart. Bettina rejste alene med sine 3 børn til Key West i Florida hvor de boede 3 måneder. Denne oplevelse bliver fortalt med humor, energi og åbenhed. Børnene tog med skolebussen og Bettina var frivillig på et delfincenter imens. Børnene var 9, 14, 19 år og familien oplevede alt fra at fiske hver dag efter skole til at sejle ud og fange hajer. Ej at forglemme de besynderlige grise og fiskevæddeløb byen Marathon afholdte hvert år inden årets Seafood festival. De blev en del af lokalbefolkningen. Kulturforskelligheder på flere planer. Politiet blev tilkaldt da der var slåskamp på skolen og sort skole er ikke helt ude af systemet på kysten. Livet på den anden side gir stof til eftertanke. Få konkrete ideer til din egen oplevelser.

Foredrag 7: Tammaro på Mosesbjerget (rejseberetning)
Kom med og oplev et par timers sjov og berigende fortælling om Bettinas 2 rejser til Sinai ørkenen. Først i 2008 og senere i 2011 hvor det hele så helt anderledes ud. En flere timers vandretur til toppen af Mosesbjerget i Sinai ørkenen. Her, sov Bettina for åben himmel indtil hun blev vækket af en messende gruppe turister kl. 04.00 der skulle op på toppen og udfører ritualer for det hellige. Sinai ørkenen og kulturen kom under huden på Bettina der oplevede en følelse af ingen værdi at have, hvor kvinder ikke ligefrem fremhæves og Bettina besluttede sig for at kigge ned i jorden når mænd gik forbi. Overraskende og lærerig oplevelse. Oplevelsen af at komme helt tæt på beduinerne og sidde til bords hos den meget fattige familie som gav hvad de havde. Tur til Jerusalem og Bethlehem som på det tidspunkt ikke føles helt ufarligt. En tur til ur manden og eneboeren dr. Achmed der bor 4 timers vandretur i bjergene. Truet på livet, men kom helskindet hjem til sine børn igen. Delfinsvøm og meditationer. Få konkrete ideer til din egen rejser eller kom og bliv underholdt.

Foredrag 8: Lev for Helvede (biografi om at leve og ikke blot undgå at dø)
Foredrag om at leve i nuet og hvordan Bettina kom igennem 2 gange kræft og 2. gang helbredte sig selv uden konventionel medicin. Bettina er nu 100 % rask på 6 år. Hør om hvilken målsætning og personligt lederskab der skal til for at opnå dine drømme og mål i livet. Bettina tænder lyset til mulige værktøjer så du kan vælge egen vej. Bettina og børn boede efter skilsmisse i husvildebolig i 14 måneder på lille værelse med små køleskabe med hængelås. Bettina valgte selv husvilde bolig så børnene kunne forblive i skolen og ikke flytte by. Rejser til Afrika, Thailand, Key West i 3 måneder alene med sine børn hvor de alle er frivillige med løver, elefanter, delfiner og på børnehjem og er i skole i USA. Hør om og smag på de livsstrategier Bettina fulgte for at komme videre og stadig være helt vildt glad indeni. Har børnene taget skade? Spørg dem selv, da mindst en af banditterne er med.  En aften hvor Bettina levende deler ukueligt ud. Vil du med?

Til virksomheder:

Bettina Tammaro tilbyder i 2019 et ideskabende og levende og ualmindeligt virksomhedsforedrag der bliver matchet til virksomheden og samfundet i dag. Bettina holder foredrag på dansk og engelsk i ind og udland til konferencer, personalemøder, fyraftens møder, grupper m.v.

Formålet er, at øge livskvaliteten, produktivitet og skabe livsbalance på arbejdspladsen med fokus på glæde og energi hos alle personaler. Herudover er der en underholdningsværdi der ikke er til at tage fejl af.

Bettina er en erfaren humorist der evner, at holde arrangementet levende og autentisk fra start til slut. Deltagere går hjem med konkrete realistiske værktøjer, til at kunne leve fuldt og rigt med glæde,balance, drive og energi. Mindre sygefravær, stress og mere energi og glæde. Publikum svinger imellem 25-500 deltagere.

Bettina er en levende og autentisk foredragsholder, der har 16 års karriere som folkeskolelærer m/bachelor i specialpædagogik, idræt herunder sundhed i bredt perspektiv. Bettina har en markant evne til, at inddrage publikum i sine foredrag og løfter stemning og motivere deltagere aktivt så oplevelsen bliver udbytterig og
energigivende i det nuværende arbejdsliv. Med sin merkonom i coaching samt lidt gener, har Bettina altid haft en evne for, at målsætte i eget liv, selv i de sværeste livssituationer og det inspirere publikum.

Bettina har især markeret sig indenfor sundheds og sygdomsområdet, med sine mange foredrag om blandt andet krop og kræft, livskvalitet og prioriteringer samt workshops og coaching om livet og balancen.

Med sin ukuelige eventyr og livslyst rejser Bettina verden rundt alene med sine 3 børn som frivillige med løver, elefanter og sover i træerne. Hun har overlevet kræft 2 gange og anden gang uden medicin, forfatter, boet i husvildebolig, deltaget i vilde tv programmer der gav mig stof til eftertanke om det simple liv og lykken. Bettina deler ud af sine livsværktøjer som kan bruges af alle. Bettina er vildmarkskvinde, som udover at være en ildsjæl, opleves af mange som en entusiastisk livs ranger.

Nøgleord:
Appetitvækker, motivere, inspirere, underholder, lever, forbavser.
Eventyrer og mor til 3 vildmarksbørn 28, 23, 17 år.
Som inkluderende rollemodel har Bettina en usædvanlig evne til at være rig uanset midler og det smitter.
Vovehals vil nogen sige, men modig, viljestærk og livsnyder og egen lykke smed siger Bettina selv.
”Jeg er ikke her på jord for at undgå og dø, men for at leve imens jeg er her”

Referencer:

Kære Bettina,
Hermed feedback på dit foredrag: Det var et ualmindeligt godt, gennemtænkt og engagerende foredrag du holdt hos os i Kirke Værløse. Du formåede at fortælle din egen historie om at få kræft to gange og om at fravælge behandling i anden omgang på en så afbalanceret og pædagogisk måde, at alle kunne følge og forstå dig, uden at de tilstedeværende, som selv havde haft kræft inde på livet, på nogen måde følte sig provokeret. Snarere tværtimod. Du er en ekstraordinært god, inspirerende og levende formidler og dit budskab om, at man selv kan vælge og at man selv kan gøre noget, gik klart igennem. Som du i øvrigt registrerede, så var der ingen, der havde særligt behov for pause –alle hang ved dine læber og ville høre alt, hvad du havde at sige. Jeg vedhæfter RASK Magasinet nr. 2 2015 som pdf-fil, så du kan sende det i en mail til interesserede eller alternativt få printet de relevante sider.
Med venlig hilsen
Charlotte Søllner Hernø, Chefredaktør. Magasinet RASK

Kære Bettina
Tusind tak fordit fyldestgørende foredrag i går aftes. Du gav dig selv 100%, og vi fik alle sammenet fantastik og ikke mindst realistisk indblik i de plusser og minusser, der følger med behandlingerne af en så alvorlig sygdom som kræft er, uanset hvilken behandlingsform man vælger. Du er et udtryk for, at det kan betale sig at tage ansvar for sit eget helbred, og dit "Livshjul" understregede din styrke ogdit nærvær og gav inspiration til os alle, uanset hvilket niveau man befinder sig på. Tak fordi vi måtte komme så tæt på.
Kærlig hilsen, Vera – LNS, Vera Marcher, Landsorganisationen NaturSundhedsrådet LNS

Kære Bettina
TAK for i går. Alle der mødte op og jeg var i den grad MED. Derfor har jeg spredt budskabet om din optræden i Århus i Oktober til den lokale afdeling af Tidslerne. Som underviser gennem 30 år selv, vil jeg sige: Det klarede du fremragende! Der var stort engagement, og det kan publikum mærke. Det er vigtigt.
Kh Helene

Sagt af forbi passerende til: Cancer konferencen Københavns kulturhus
”Sikke et inspirerende, underholdende oplæg Bettina, du skulle ha haft meget mere tid”
”Du er simpelthen en autodidakt og fremragende formidler”
”Du får alle med”
”Bettina, der var medrivende oplevelse”
”Du er autodidakt”

Foredrag med Bettina Tammaro booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen