Benny Schumann

Benny Schumann

Benny Schumann artist & klovne show: En morsom & fantastisk soloforestilling med et miks af helt nye & klassiske Schumann…

Læs mere
Book Benny
Benny Schumann artist & klovne show:

En morsom & fantastisk soloforestilling med et miks af helt nye & klassiske Schumann klovnerier, tilsat artisteri, bugtalersjov, tryl og en opblæst akrobat.

Egnet for alle aldre.

Varighed 45 min. + evt. cirkus workshop efter showet.

Udføres også i juleshow udgave:

Juleshowet er et mix af artisteri og klovnerier udført i julestemning. Varighed alt efter ønske. fra 30 min til 45 min. + evt. cirkus skole – workshop efter forestillingen.

Anmeldelse:
Fantastisk godt – perfekt og ikke kun for børn.  Det blev en uforglemmelig oplevelse: 5 stjerner.  Benny Schumanns show var egentlig primært beregnet for børnene, men han fik alle med og der blev grinet så tårene trillede og alle havde en fest. Børnene fik lov til at prøve cirkusnumre af og det var så stort for dem og skønt for de voksne at overvære : Benny Schumann kan derfor varmt anbefales.
Anmeldt af Janne Glæsel d. 23. september 2018

Benny Schumann booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular