Benjamin Koppel Fotokredit Sara Galbiati

Benjamin Koppel

Benjamin Koppel er komponist og musiker. Foredrag om Benjamin Koppels debutroman Annas Sang Benjamin Koppels debutroman Annas Sang har…

Læs mere
Book Benjamin

Benjamin Koppel er komponist og musiker.

Foredrag om Benjamin Koppels debutroman Annas Sang

Benjamin Koppels debutroman Annas Sang har i den grad tage anmeldere og læsere med storm. Familiekrøniken der bygger på Benjamins grandtante Annas næsten 100-årige liv, har rørt folk over hele landet og har gjort bogen til en af de bedst sælgende bøger denne sommer.

Hannah (romanens hovedperson) vokser op som den yngste af fem børn i den jødiske emigrantfamilie Koppelman. Hun drømmer om at blive musiker som sine brødre, og bliver optaget på konservatoriet. Da hun forelsker sig i den unge idealist Aksel, synes friheden og lykken at være lige indenfor rækkevidde. Men i hendes jødiske familie betyder slægten og traditionerne alt, og da brødrene afviser ægteskabsmæglerens forslag til jødiske brude og gifter de sig med danske kvinder, er det kun Hannah, der kan redde familiens ære. Skal hun ofre sig og opgive musikken og den mand, hun elsker?

I dette foredrag tager Benjamin publikummet med bag scenen til den anmelderroste roman; Annas Sang. Bogen bygger i høj grad på hans tante Annas vanskelige og dramatiske liv, som hun nåede at fortælle om til Benjamin gennem en række samtaler i de sidste år af hendes liv.

Annas historie er en medrivende fortælling om pligt, social kontrol, ensomhed, forfølgelse og krig, men også om kunst, ukueligt livsmod og den alt-overvindende kærlighed. I foredraget er der mulighed for at se nogle klip, hvor Anna selv sætter ord på sine oplevelser, ligesom Benjamin vil fortælle om det musikalske værk han også har skrevet og udsendt i forbindelse med bogudgivelsen.

Benjamin Koppel kan bookes solo eller med musikere, hvor de spiller musikken fra soundtracket hvor han fortæller om bogen ind imellem numrene.

Ved brug af pressfoto skal fotograf Sara Galbiati nævnes.

Foredrag med Benjamin Koppel booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular