Annette_Bjergfeldt__presse_credit_Sif_Meincke-(4)

Annette Bjergfeldt

Annette Bjergfeldt er forfatter og maler, sanger og sangskriver. Hun har udgivet seks anmelderroste musikalbum og tre børnebøger. Som…

Læs mere
Book Annette

Annette Bjergfeldt er forfatter og maler, sanger og sangskriver. Hun har udgivet seks anmelderroste musikalbum og tre børnebøger. Som romanforfatter til Højsangen fra Palermovej og Mr. Saitos Rejsebiograf er hun blevet oversat til 19 sprog. Udover at være skabende kunstner, har Annette Bjergfeldt været kreativ coach de sidste 25 år og inspireret forfatterspirer, musikere
og malere.

OBS: Ved brug af foto skal fotograf Sif Meincke nævnes.

Foredrag af Annette Bjergfeldt:

Foredrag 1: Den skøre familie
Et humoristisk foredrag om familie, både når den kan tåle alt, og når den er en absolut katastrofe. Tager vi et opgør, eller ser vi nådigt på den? Annette Bjergfeldt tager udgangspunkt i sine ramsaltede karakterer i de to romaner Højsangen fra Palermovej og Mr. Saitos Rejsebiograf, der begge kredser om familie – både når man har den, og når man brændende ønsker sig en.

Foredrag 2: Tro, håb og flodheste – om skuffelser, genrejsning og livets små mirakler
Et levende foredrag om kærlighed og bristede drømme med forfatteren Annette Bjergfeldt. Begge hendes romaner Højsangen fra Palermovej og Mr. Saitos Rejsebiograf kredser om længslen efter at høre til flokken. Alle rejser vi rundt med hver vores rejsebiograf, som vi viser i redigeret form til omverdenen. Hvilken film vælger du at klippe sammen af dit liv? Hvad sker der, når vi drømmer stort og slår os hårdt? Hvordan rejser vi os igen? Kan sorgen over det tabte forvandles til vores største styrke og fineste smykke? Det har Annette Bjergfeldt et originalt og livsbekræftende syn på.

Foredrag 3: Fabulatoriet – sådan bliver du mere kreativ
Annette Bjergfeldt har 25 års erfaring i at få folk til at udtrykke sig. Hun kommer med en regnskov af ideer til, hvordan man skaber noget ud af ingenting – og ikke mindst hvordan man bliver ved. Som maler, sanger, sangskriver og forfatter har Annette Bjergfeldt erfaring med hele den kunstneriske palet. Lige fra at være Grammy-nomineret til at spille for en hest som den eneste tilhører. Arrangementet, der krydres med konkrete ideer og ny inspiration, er en humoristisk og kærlig opsang til dem, der ikke tror, deres talent kan bære.

.

Foredrag med Annette Bjergfeldt booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular