Anne Sofie Allarp

Anne Sofie Allarp

Anne Sofie Allarp er fast ugentlig kommentator på Berlingske, skriver om retsstaten, politik, kultur, samfund bredt. Hun er hyppig…

Læs mere
Book Anne

Anne Sofie Allarp er fast ugentlig kommentator på Berlingske, skriver om retsstaten, politik, kultur, samfund bredt. Hun er hyppig bidragyder på andre medier også, blandt andet er hun hyppig gæst på Tv2News og Go’Morgen-Danmark. Anne Sofie Allarp er cand. jur. og senere også journalist ved gerning ikke uddannelse. Tidligere international redaktør på 24syv og vært på det daglige udenrigsmagasin Datolinjen gennem knap 5 år. Forfatter til skøn- og faglitteratur udgivet på Forlaget Alpha og People’sPress og til børnelitteratur i samarbejde med Ramasjang. Hun har boet i udlandet i godt 12 år, i Afrika, Sydasien, Sydeuropa, og USA. Har holdt over hundrede foredrag om politik, international politik og europæiske forhold.

Foredrag af Anne Sofie Allarp:

Anne Sofie Allarp holder foredrag om blandt andet disse emner:

Foredrag 1: Er der liv på Venus?

En 765 sider lang undersøgelse af danskernes sexliv i slutningen af 2019 og den taler sit eget triste sprog: Kvinder har mindre lyst, tager mindre initiativ og får mindre ud af det end mænd. Men hvorfor er det sådan? Er det natur, som forbavsende mange tror det er, eller er det kultur? Og hvis det er kultur, hvilke faktorer spiller ind i det forhold, at særligt heteroseksuelle kvinder bare har dårligere sex end deres mandlige partnere? Dette foredrag går på opdagelse i tanker og viden om et område, alle tænker på, men de færreste taler (nok) om.

Foredrag 2: Livet i skyggerne – et foredrag om utroskab

Det er nemt nok at fordømme utroskab, det er langt sværere at forstå. Anne Sofie Allarp er kvinden bag hit-podcastserien Skyggekvinder, der omhandler utroskab, og i dette foredrag fortæller hun, hvad hun har lært om begær, bedrag, løgn, sorg, og tab af drømme, og om hvad, der styrer mænds og kvinders adfærd på dette område.

Foredrag 3: FE-sagen

Man skal til Cambodja, Sierra Leone eller Kazakhstan for at finde noget, der minder om en situation, hvor en FE-chef og en tidligere forsvarsminister er anklaget for landsforræderi. Det er ikke hverdagskost på disse kanter. Men hvad er op og ned i denne opsigtsvækkende sag? Det forklarer Anne Sofie Allarp, som er justist af uddannelse og har fulgt sagen i sine klummer i dagspressen.

Foredrag 4: Flygtninge-politik fra anden verdenskrig til Rwanda.

Hvordan løses verdens flygtningeproblemer, og er landet Rwanda en del af den løsning? Anne Sofie giver et overblik over hvordan asylpolitikken har udviklet sig siden anden verdenskrig, og fortæller hvilke svagheder og indbyggede problemer området er omgærdet af, og hvilke løsninger tidens politikere forsøger sig med. Hun har skrevet speciale i EU og flygtningeret, skrevet om Schengen blandt andet for Europa-Kommissionen, og har holdt foredrag om EUs asyl- og grænsesamarbejde siden 90erne.

Foredrag 5: Efter aftale

Du kan også booke Anne Sofie Allarp som ordstyrer, moderator og konferencier.

Foredrag med Anne Sofie Allarp booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

OBS: Ved brug af s/h foto skal fotografen Flemming Gernyx skal krediteres.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular