Anne Mette Kirk

Anne Mette Kirk er journalist og tidligere kommunikationsrådgiver i Kongehuset. Fra tv-vært til bestseller forfatter. Anne Mette Kirk arbejdede…

Læs mere
Book Anne

Anne Mette Kirk er journalist og tidligere kommunikationsrådgiver i Kongehuset.

Fra tv-vært til bestseller forfatter.

Anne Mette Kirk arbejdede som vært og redaktør på TV 2’s kriminalmagasin ‘Station 2 Efterlyst’ – inden hun blev ansat i drømmejobbet som kommunikationsrådgiver i Kongehuset. Men en dag tog en ny drøm over. Drømmen om at skriver bøger.

Hendes tre spændingsromaner KNUST, LÅST og BLÆST er alle fløjet direkte ind på bestsellerlisterne og er forlængst solgt til filmatisering.

I foredraget ‘Fra tv-vært til bestseller forfatter’ inviterer Anne Mette indenfor i sit forfatterliv. For hvordan udtænkes handlingen i en roman? Hvad gør man, når ordene ikke vil ned på papir? Og hvordan rejser man sig, når man står i en livskrise midt under en deadline?

Der bliver kig ind i forfatterværkstedet, når der skal vælges forsider, når en tekst forbedres og der bliver under foredraget rum for en ærlig snak om alt det, som man kan slå sig på, når man jagter en drøm.

Foredrag med Anne Mette Kirk booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular