Anna Eckhoff

Anna Eckhoff

Anna Eckhoff har seks børn og arbejdede med store administrative edb-systemer i Danmark, men skiftede i en alder af…

Læs mere
Book Anna

Anna Eckhoff har seks børn og arbejdede med store administrative edb-systemer i Danmark, men skiftede i en alder af 56 år karriere og forlod sine to yngste børn, mens de stadig gik i gymnasiet. Hun arbejdede i verdens brændpunkter i Afghanistan og Mellemøsten for Ngo’er, FN og EU i 15 år. Hun arbejdede primært som administrationschef med ansvar for regnskaber, administration, personale, logistik, indkøb og IT. Hun har skrevet bogen ”Sporskifte et liv i verdens brændpunkter”, der udkom i 2. redigerede udgave i oktober 2022 og på engelsk med titlen ”A New Beginning: Life on the Frontlines”.

Anna Eckhoff er medlem af det prestigefyldte Middle East Institute i Washington D.C og har fulgt en række mellemøstinstitutioner i USA i en årrække. I 2022 besøgte hun Washington D.C. for at få opdateret sin viden om Mellemøsten.

Medlem af:
Udenrigspolitisk Selskab, København, Danmark
Middle East Institute (MEI), Washington D.C., USA
Dansk Forfatterforening, Danmark.

Foredrag af Anna Eckhoff:

Sporskifte – drømmen om et spændende og eventyrligt liv i verdens brændpunkter

Anna Eckhoff fortæller i foredraget om sin personlige og professionelle baggrund i Danmark. Hun fortæller, hvilken betydning hendes sporskifte havde for hendes familie, og hvilke udfordringer hun oplevede, da hun skiftede karriere for at kunne få tilfredsstillet sine drømme om et spændende og eventyrligt liv. Hun fik et indgående kendskab til Mellemøstens historie og politiske udfordringer, som hun fortæller om i foredraget. Hun har bl.a. oplevet konsekvenserne af den russiske invasion af republikken Tjetjenien, den amerikanske invasion i Afghanistan og Irak, det arabiske forår i Libyen og Tunesien, den palæstinensiske/israelske konflikt og borgerkrigen i Sudan.

Foredrag med Anna Eckhoff booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

OBS: Ved brug af foto skal fotograf Per Morten Abrahamsen nævnes.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular