Andy Villadsen

Andy Villadsen

Andy Villadsen er kendt fra TV. Han springer nu ud som foredragsholder. FUCK FORTIDEN, SKAB FREMTIDEN Andy Villadsen er…

Læs mere
Book Andy

Andy Villadsen er kendt fra TV. Han springer nu ud som foredragsholder.

FUCK FORTIDEN, SKAB FREMTIDEN

Andy Villadsen er født og opvokset i Århus. Her boede han de første 5 år alene med sin mor i Viby området. Efter moderens giftermål fik han 2 yngre brødre. Grundet moderens kræftsygdom og forskellige operationer, kom Andy i flere perioder i “pleje” hos gode venner, og hans søskende blev anbragt på børnehjem i Århus, da hans stedfar samtidig forlod familien.

Andy var ikke en glad dreng i skolen, som søn af en enlig forsørger på invalidepension, blev han et nemt offer for mobning og drillerier.

”Jeg har en masse lig i lasten, og føler at jeg nu er klar til at dele ud af mine erfaringer, til forhåbentlig inspiration for en masse mennesker. Jeg har været og er stadig i gang med en rejse i personlig udvikling, det er en rejse der nok aldrig ender” siger Andy.

Andy danner sammen med sin hustru Nan dansktopduoen 2BE1, men derudover holder Andy et inspirerende foredrag om personlig udvikling og det at frigøre sig fra sin fortid for at kunne leve i nuet.

I dette foredrag vil du blive inviteret indenfor i en verden af svigt, mobning, sygdom, selvmordstanker, vold og ikke mindst kærlighed eller manglen på samme. Andys historie er en historie om en overlever der ikke har givet op på trods af adskillige udfordringer igennem livet.

Man kan ikke undgå at blive påvirket både følelsesmæssigt og personligt når Andy bl.a. fortæller om moderens kræftsygdom, at stå uden bukser på i skolegården, og selvfølgelig glæden ved at overvinde livets barske udfordringer.

Andy fortæller om sin store personlige rejse hvor der bliver gjort op med fortiden, for at kunne være tilstede i nuet, og ikke mindst skabe en bedre fremtid.

Andy er gift med Nan Villadsen og de har sammen datteren Melanie på 14 år. De 3 har igennem årene medvirket i utallige TV-udsendelser.

Foredrag med Andy Villadsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular