Anders Nolting Magelund

Anders Nolting Magelund

Anders Nolting Magelund er forfatter- og medforfatter til Klimaklar Virksomhed. Guide til succesfuld klimaomstilling (Akademisk Forlag), Klimaguiden. Red verden lidt hver dag (Politikens Forlag) samt en kommende bog om danske topledere der leder med skønlitteratur (Klim). Han er også medforfatter til bogen Repaint the Future (2017) om fremtidens bæredygtige samfund, som er anbefalet af danske og internationale ledere, såsom Mogens Lykketoft, FN Global Compact direktør Lise Kingo, Connie Hedegaard, Olafur Eliasson og Livia Firth m.fl. Han er tidligere forskningschef i den grønne tænketank Sustainia, og arbejder i dag som forfatter, journalist, foredragsholder og rådgiver af virksomheder. Derudover podcaster han om klima på Podimo, sammen med Anna Fenger Schefte.

Foredrag af Anders Nolting Magelund:

Foredrag 1: Klimaklar virksomhed!
Klimaudfordringen vil betyde helt nye spilleregler for virksomheder. Men samtidig rummer den også store nye muligheder. Flere virksomheder er allerede godt i gang, men mange er slet ikke begyndt. Foredraget vil komme ind på, hvad en klimaomstilling kræver og hvordan du kommer i gang. Hvilke risici og muligheder medfører det for netop din virksomhed? Foredraget klæder både ledelse og medarbejder på til at tage de første vigtige skridt til at klimasikre deres virksomhed.

Foredrag 2: Skønlitteratur og lederskab
En række af Danmarks allerstørste topledere læser aldrig ledelsesbøger. De læser Dostojevski, Blixen og Steinbeck for at blive bedre ledere. På den måde bliver de klogere på mennesker, samfund, kriser og store transformationer. Skønlitteratur er det oversete ledelsesværktøj som en tid i stor forandring kalder på. Foredraget bygger på en en kommende bog skrevet med Mikkel Fønsskov, som er baseret på samtaler med ledere som Margrethe Vestager, Morten Hesseldahl, Mette Frederiksen, Marianne Dahl med mange flere. For dem er litteraturen en aktiv medspiller i deres ledereskab. Hør hvordan i dette foredrag.

Foredrag 3: Klimaguiden: Kan vi bevare bøfferne og de varme bade?
Klimaet er en dagsorden som efterhånden er overalt. Mange mennesker er bekymrede og ønsker selv at gøre det rigtige. Men desværre er der også stor forvirring omkring hvad der har effekt, om man virkelig selv kan gøre noget, og ikke mindst om det gør en forskel hvad lille Danmark gør. Med afsæt i bogen Klimaguiden. Red verden lidt hver dag går foredraget bag om alle myterne, giver gode råd og tips til at tage sagen i egen hånd, samt ikke mindst håb til at vi kan få løst udfordringen. Foredraget henvender sig til foreninger, uddannelsesinstitutioner, private samt virksomheder der gerne vil indarbejde en grundforståelse for klimaetudfordringen og vores alle sammens rolle heri.

Foredrag med Anders Nolting Magelund booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen