Anders Bircow

Anders Bircow tilbyder show og foredrag: Oneman Sjow - Anders Bircow Jokes, Stand-up, Parodier, Rasmus Seebach (du glemmer aldrig…

Læs mere
Book Anders

Anders Bircow tilbyder show og foredrag:

Oneman Sjow – Anders Bircow

Jokes, Stand-up, Parodier, Rasmus Seebach (du glemmer aldrig Anders’ parodi på Rasmus), Joe Cocker, Julio og alle de andre, der skal ha’ en kærlig spiddende kommentar. Og hvad med en opdateret udgave af Søren Banjomus: “Skille Dig Af Med Mink Ska’ Du” 😂

Altsammen pakket ind i musikalske delikatesser

Foredrag – Anders Bircow

Anders Bircow var den kreative drivkraft bag Danmarks største underholdningssucces, Linie 3. Nu er han foredragsholder og entertainer. Tidligere bankuddannet, arbejdet som skolelærer, Uddannet ved skuespillerskolen i Aarhus. Tidligere indehaver af Søpavillonen/Kbhvn. Certificeret businesscoach.

Powerful underholdende foredrag, som udfordrer medarbejderne. Og de får på stedet værktøjer med sig videre til en bedre hverdag.

En foredragsholder, der ikke kun har en intellektuel tilgang til sit emne.

“Jeg har så meget erhvervserfaring, at jeg nok ikke ville få lov til at sidde i Folketinget” 😂

Foredrag med Anders Bircow booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular