Anders Bircow

Anders Bircow

Anders Bircow tilbyder musikalsk foredrag:

Underholdende foredrag med sang og musik

Det er efterhånden snart 40 år siden, at Linie 3 fik deres store gennembrud i ”TV i teltet”. Siden har trekløveret i Linie 3 Preben Kristensen, Thomas Eje og Anders Bircow cementeret deres position som én af de største underholdningssucceser i Danmark i nyere tid. Senest med deres juleshows i 2017. Nu er den gennemmusikalske, guitarspillende og vittige og charmerende Anders Bircow klar med et musikalsk foredrag.

Musikalsk foredrag : Fra bankelev til Linie 3 – og hvad deraf fulgte
Her fortæller han om sin spændende karriere og liv, der startede med uddannelse som bankassistent i Helsinge, lærer i Vorgod ved Herning, skuespillerskolen ved Aarhus Teater. Hør Anders fortælle om Linie 3, spændende teater-oplevelser og muntre anekdoter fra en spændende karriere. Undervejs krydrer Anders med masser af sang og musik, som han og publikum holder af. P.S: Behøver vi at nævne, at der er grinegaranti undervejs!

Til plejehjem m.m.
Musikalsk hyggestund med Anders Bircow – ja 1/3 af Linie 3 – kommer gerne forbi og skaber glæde med nostolgiske melodier. Lige fra John Mogensen over Beatles via Sinatra til Seebach.

Foredrag med Anders Bircow booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen