Amin Jensen

Amin Jensen foredrag m.m. Foredrag: Sæt dig et mål og nå det Indeholder bl.a. det drama, der udspandt sig…

Læs mere
Book Amin
Amin Jensen foredrag m.m.

Foredrag: Sæt dig et mål og nå det
Indeholder bl.a. det drama, der udspandt sig på Afrikas højeste bjerg. Amin Jensen besteg Kilimanjaro og satte en uofficiel verdensrekord. Nu skal en tv-dokumentar om turen hjælpe børn med kræft. Samtidig drager han rundt med et spændende og underholdende foredrag til bl.a. virksomheder om at sætte sig mål og sørge for at gennemføre dem. Amin Jensen besteg Kilimanjaro og satte en uofficiel verdensrekord.

Amin Jensen har stillet sig selv tre udfordringer: først vil han bestige Afrikas højeste bjerg. Derefter vil han cykle til Paris med Team Rynkeby. 1300 km på en uge. Og endelig vil han svømme over Øresund til Sverige. Den første udfordring kan den 150 kg tunge komiker nu vinge af, efter det lykkedes ham at nå toppen af Kilimanjaro i slutningen af september 2010. Dermed er han ifølge lokale guider den tungeste mand, der nogensinde har nået toppen af det 5.895 m høje bjerg. Amin Jensen gennemførte turen sammen med sin gode ven og film-fotograf Cemal Bajrami – og turen var ikke uden dramatik. Cemal Bajrami var tæt på at miste livet kort efter at være nået toppen. Amin har lært en masse af turen op ad bjerget – som han gerne vil delagtiggøre andre i. Hør Amin fortælle medrivende – og naturligvis også meget morsomt – om sit livs indtil nu største udfordring samt vigtigheden i, at sætte sig mål i livet – og ikke mindst nå dem.

Foredrag: Mod alle odds
Amin Jensens foredrag “Mod alle Odds” handler om hans liv indtil nu (og måske også lidt om, hvad der skal ske de næste 40 år). Det var svært. Han blev moppet, moderen var syg i mange år og døde da Amin var 15 år. Han klarede sig ikke just fremragende i skolen, og så var han overvægtig. Alt i alt var det svært at tro på, at Amin skulle “blive til noget”. Men han er en fighter. Han VILLE have et godt liv og efter en del rast-løse år, bl.a. som vinduespudser, vægtløfter, gaffeltruckfører, dørmand og kontrollør på Bakken – for ikke at nævne taxichauffør og massør, kommer Amin som 23-årig på den helt rette hylde: som entertainer med stort E. Mod alle odds blev han en af de største komikere herhjemme og er også flere gange blevet kåret som Danmarks bedste TV-vært. Det er underholdende at høre om alt det, Amin Jensen har oplevet – og det er ikke mindst tankevækkende og noget alle vil kunne lære af. Hvordan det kan lykkes – som autodidakt – hvis man har modet og troen på at det kan blive bedre. Vi er vant til at se showmanden – her møder du privatpersonen Amin Jensen.

Teambuilding
Amin Jensen har lavet et samarbejde med tidligere professionel soldat Jimmi Tøtrup, som er en veteran inden for teambuilding og kurser.

Sammen laver Amin og Jimmi teambuilding, hvor nøgleordene er motivation og positiv tænkning – teambuilding der gør en forskel. Sammen tilbyder de en række forskellige muligheder. Fra sjov og underholdende teambuilding med fokus på socialt samvær til teambuilding, teamkurser og lederudvikling med fokus på varig forandring. Ikke to teams er ens og har det samme behov for udvikling. Derfor tilrettelægger de alle deres forløb og aktiviteter i tæt samarbejde med deres kunder. Dermed afdækkes de konkrete mål og visioner som de enkelte virksomheder og teams gerne vil nå. Den anerkendende tilgang er grundlæggende for alle aktiviteter, der tilbydes – de taler gerne om problemer, men sætter fokus på styrker og ønsker til et bedre samarbejde. Alle deres aktiviteter og forløb giver teamet og virksomheden noget at bygge videre på.

Kurser bliver afholdt i fantastiske omgivelser i naturen og varer 1-2 dage.

Antal deltagere: 6-60 pers.

Amin Jensen med Søren Sebber Larsen: Hit med banko
To lys på et bord, Seven Years eller måske bare En dag tilbage? Gæt sange med et tal og vind sjove og skægge præmier, når Amin Jensen inviterer til “Hit med banko”.  Amin Jensen er vært, og publikum trækker det næste nummer, som gemmer på en sang bag tallet.

Syng med eller lyt med på de gættede numre, med musikalsk akkompagnement af pianist Søren Sebber Larsen. Hver sang, som kan være enten på dansk eller engelsk, bliver spillet i uddrag med de mest kendte strofer, som alle kender og kan synge med på. Og en gang imellem bliver nummeret spillet ud som finalen på et rigtigt tal, en fuld række giver banko! Hit med banko spiller to runder med en række, to rækker og hele pladen fuld, og vinderne får små sjove og skægge præmier med hjem.

Solisten Amin Jensen
Amin er entertainer, mere end han er stand-up komiker. For selvom at han er et produkt af den danske stand-up genre, så har han formået at udvikle sig og benytter sig i dag af alle sine talenter, hvad enten det gælder som komiker, parodist eller som sanger. Når Amin laver sine rammende parodier, sjove livsbetragtninger eller gennemhuller simple hverdags- ting, får han det til at blive hylende morsomt. Amin går altid til grænsen, men aldrig over. Han går altid efter bolden og ikke efter manden. Amin er på en gang utrolig morsom og charmerende – og altid utrolig elegant. Det er netop det der ken-detegner Amin Jensen. Amin Jensen er gennemmusikalsk og spiller på mange instrumenter, nogle gange samtidig. Amin Jensen skriver selv sin tekst og musik. Har man først oplevet Amin Jensen for fuld udblæsning med sin store stemme, mundharpen på tværs i det store gab, hans utrolige timing og fantastiske evne til at improvisere, kan man ikke gøre andet end at overgive sig.

Amin Jensen med pianist eller trio
Du kan også booke Amin med pianist eller trio. I dette show har publikum mulighed for at byde ind med ønsker, når der pludselig åbnes op for noget, der ligner en optagelse af Hit Med Sangen. Alt dette naturligvis krydret med Amins sædvanlige charme, rammende parodier og skarpe komik.

Amin byder op til dans
Skal du have musik til din fest? Nu har du muligheden for at opleve sangeren og musikeren Amin Jen-sen, når der spilles op til dans. Med sig har han et veloplagt orkester, der sørger for at folk vil strømme til dansegulvet. Der spilles 3 sæt á ca. 45 minutters varighed og Amin viser sine evner som imponerende sanger. Orkestret spiller også nogle passa-ger alene og tager gerne mod ønsker fra publikum. Der er lagt op til en oplevelse i særklasse, når Amin og orkester indtager scenen. Amin og Co. spiller et bredt repertoire af de bedste og største hits vi kender.

Amin som konferencier
Skal festen/arrangementet styres af en kompetent person, er Amin den rette som konferencier. Han sørger for, at dine gæster guides igennem aftenen på en sjov og underholdende måde med både stand-up og musikalske indslag og Amin sørger for, at aftenens tidsplan overholdes. Han sætter sig meget ind i, hvem og hvad der skal præsenteres, så det bliver gjort på den sjoveste måde.

Amin indtager automobilitet
Buschauffør? Ja – Amin har faktisk alle tilladelser til at køre bus erhverv og har indgået et samarbejde med imagebus.dk. Amin henter dine gæster og kører ca. 20-30 minutter med dem. Det er med garanti den mest underholdende buschauffør, du har oplevet. Derefter overtager en anden chauffør og dine gæster kan fortsætte til den endelige destination. Bussen kan rumme op til 60 passagerer, der alle sidder ved 4 mands borde. Der er lydanlæg, scene og scenelys i bussen, så det er faktisk muligt at lave show eller foredrag inde i Danmarks største bus.

CV:
Amin Jensen 1970 – ?
Født i en snebyge den 22. januar 1970. På Glostrup Amtssygehus bliver Amin Jensenfødt efter kejsersnit og vokser op i Albertslund.
1980 Amin skifter skole til Kongsholmskolen i 5 klasse, fordi han ikke rigtig kan enes med kammeraterne i klassen.
1985 Amin slutter 9. klasse på Hyldagerskolen og kommer ind på EFG Grafiske fag, fordi han vil være fotograf. Han gennemfører ikke, da hans mor dør.
1986 Amin arbejder på plastik- fabrikken i Solrød til den fyrstelige gage á 22 kr. i timen.
1988 Amin flytter i sin første lejlighed og køber sin første bil, en Simca 1100 fra 1978 for 5.000 kr. “Lortebil” og Amin begynder som selvstændig vinduespudser med navnet “ARMS Vinduespolering”
1989 Amin begynder at træne styrkeløft og vinder flere stævner. Junior Danmarksmester, 3 gange sjællandsk mester og får bronze til Nordisk Junior Mesterskab. Hans bedste løft er 247,5 kg i Squatt. Han prøver flere forskellige jobs det år bl.a. gaffeltruckfører, dørmand og kontrollør på Bakken.
1991 Amin flytter til Valby og begynder at køre taxi. Amin kører 80.000 km det første år.
1993 Amin bliver uddannet massør og starter ARMS Massage i Valby.

Springer ud som komiker

1993 Amin står for første gang på en scene som komiker på Dins´s i København i 1993. Efter bare 7 måneder bliver det hans levevej og han har siden lavet over 2.000 optrædender.
1994 Amin indtaler sin første tegnefilm, han lægger bl.a. stemmer til “Rollinger”, “Sesam luk dig op”, “Tobias Tot”, “Calimero” og “Hugo” . Han har siden indtalt flere end 3.000 afsnit af tegnefilm.
1994 Amin er publikumsopvarmer på diverse tv-shows deriblandt “Lykkehjulet”, “Ugen der Gak”, “Linen ud”, “Stjerneskud”, “Stjernetræf”, “Stjernejoker”, “Skjult Kamera” og “Tæl til 3”.
1996 Amin sendes i krig! Optræder i Bosnien med Mick Øgendahl for de danske soldater. De producerer i fællesskab Danmarks første CD med stand-up: “LIVE FRA BOSNIEN”.
1998-99 Premiere på One man show 150 kg over bæltestedet. Anmelderne er begejstret og tildeler showet 5 stjerner mens andre sammenligner hans timing med salige Jørgen Ryg.
1997 Amin bliver far til datteren Mira.
1997-99 Debuterer på TV2 i programmet “Hvem er Hvem” med Michael Carøe og siden Puk Elgaard som værter. Programmet er en kæmpesucces med seertal på over 1 million.
2000 Amin bliver vært på DR1 fredag aften i prime time med tv-programmet “Hit med Sangen” og bliver folkeeje.
2000 Amin producerer selv one-man showet “Stort”, han indleder sin hidtil største turné og modtager fantastiske anmeldelser. Showet blev ”kun” set af 8.000 personer men har siden solgt over 50.000 DVDer.
2000 Amin bliver kåret som årets TV-vært af læserne på Danmarks andet største ugeblad. Samtidig kårer Kvindeligt Arbejderforbund ham til “Årets Smil”
2001 Børnefilmen Ørkenens Juvel får premiere, hvor Amin spiller den godmodige Røver Knud.
2001 TV-programmet “Hit med Sangen” topper alle hitlister med 1,3 million seere i gennemsnit.
2001 Amin lægger stemme til Shrek i filmen af samme navn. En af De mest sete film det år.
2001 Amin er vært på DRs lørdagsunderholdning “Bare det var mig” med Henriette Honoré og begaver talrige danskere med tabte eller glemte formuer. Umiddelbart efter genudsender DR1 “Hit med Sangen”, som straks ryger tilbage på listen med ugens mest sete tv- programmer.
2001 DR producerer 24 nye programmer af “Hit med Sangen” til udsendelse på DR1 i 2002.
2001 Amin bliver igen kåret som årets TV favorit. Amin flytter udenlands og bosætter sig i en tidligere bank i Bjuv i Sverige.
2002 Maj: Amin flytter tilbage til Danmark og bosætter sig i Valby. Han udgiver CDen “Amin Jensen i Æteren”.
2002 december: Amin optræder sammen med Jens Krøyer i Kirgisistan, der grænser op til Afganistan, for de danske styrker.
2003 Amin fejrer sit 10 års jubilæum som komiker og entertainer med showet “Hit med Amin”. Med 40 forestillinger oplever Amin og Jens Krøyer et begejstret publikum og avisernes anmeldere er fulde af lovord. Showet spilles for fulde huse! 35.000 solgte billetter
Amin udgiver sit første show “150 kg over bæltestedet” på video og DVD og samtidig bliver han kåret som ‘årets kunstner’ af de danske impressarier og får overrakt Den Gyldne Mikrofon.
2003 Amin begynder på prøverne til årets sommerrevy i Nykøbing Falster og får dermed sin debut som revyskuespiller. Showet blev et kæmpe hit og sælger over 25.000 billetter og Amin bliver rost af den samlede presse og får sin egen flise i gågaden i Nykøbing F.
2003 Amin drager til Irak for at underholde de danske styrker.
2004 “Endelig fredag” med Amin som vært. Det bliver et kæmpe hit med 1,1 millon seere.
2004 Amin begynder at optage “Hit med Sangen” igen og slutter efter 73 programmer.
2004 Shrek 2 får premiere 3. september og Amin lægger igen stemme til frontfiguren Shrek.
2005 Amin tager på turne med et nyt One-Man show: Blæs på DK, og får de bedste anmeldelser nogensinde. 5 Stjerner af Ekstra Bladet, Se og Hør, Jyske Vestkysten, Århus Stiftstidende og Næstved Tidende. Amin udgiver DVDen i november 2005.
2006 Amin går i gang med indspilning af CDen: It feels right – kun med egen tekst og musik. Bliver sablet ned af kritikkerne, men publikummet elskede den. CDen sælger guld og ligger på hit listerne i mange uger. Den ene uge solgte den mere i Danmark end Bruce Springsteen.
2008 Amin kommer i den danske finale af Melodi Grand Prix med sangen “Luciano”.
2008 Amin spiller Kjeld i Olsen Banden musical.
2008 Showet STORT ll, der siden udkommer på DVD sammen med Amins selvbiografi “Livet er stort”.
2008 Amin bliver far for anden gang til datteren Lærke.
2010 Amin fylder 40 år og laver showet “Fyrre, fit og fattig”. Han får sin tredie datter, Lykke, dagen efter sin egen fødselsdag.

Foredrag med Amin Jensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular