Claus Holm

Claus Holm

Claus Holm: Begejstret tv-kok smagsudvikler og inspirator 

Claus Holm er kokken, der kæmper for smagen og de gode råvarer. Hans begejstring er enorm, og han kan bruges som inspirator i mange henseender. Han er ikke for fin til hverken det ene eller andet. For claus vil gøre en forskel. Claus har fået sit store folkelige gennembrud som fast kok på Go´ Morgen Danmark på TV2. Her har han siden 2006 underholdt de morgenfriske danskere. Claus Holm hjælper også fødevareindustrien med at gøre Danmark til et bedre sted at spise. Et sted hvor vi nyder vores mad, fordi den smager fantastisk. I sine foredrag visualiserer Claus de mange muligheder via sit madkompas.

Claus vinder meget hos sit publikum – de får ikke kun foredragsholder med en usædvanlig stor fortælleglæde, de får også en smagsudvikler, der møder dem i øjenhøjde og giver den fuld gas, når han er på. For Claus handler det om at spise for at leve – ikke for at overleve. Vi skal træffe de rigtige valg, når det gælder vores mad. Vi skal spise ordentlige varer og lave mad, der smager fantastisk. Vi skal kunne huske smagen og væres stolte over at spise den mad, vi ser-verer, fordi den er frisk og ikke kan holde i fem år.

Claus gør en forskel – kom selv og smag.

Foredrag af Claus Holm:

Foredrag 1: Kant, Kærlighed og Kaos! – et foredrag om begejstring i øjenhøjde
I dette forrygende foredrag mærker deltagerne for alvor Claus Holms glæde ved at sanse og opleve det, som mad kan gøre ved os mennesker. Han lover kant og kærlighed og ingen deltagere går uberørte hjem fra dette foredrag. For Claus handler det om at spise for at leve – ikke for at overleve. Vi skal træffe de rigtige valg, når det gælder vores mad. Vi skal spise ordentlige varer og lave mad der smager fantastisk. Vi skal kunne huske smagen og væres stolte over at spise den mad vi serverer, fordi den er frisk og ikke kan holde i fem år. Samtidig skal vi være realistiske i forhold til vores sundhed. Alle skal kunne være med – vi skal møde råvarerne i øjenhøjde og med realistiske ambitioner. Som forbrugere skal vi være kritiske og stille krav. I foredraget tager Claus deltagerne med på en tur gennem sit smagskompas – og de 5 smage. Han fortæller hvordan han bygger maden op, hvordan man nemt og enkelt bruger de varer vi i forvejen kender. Oplev et forrygende og energisk foredrag fra en kok, der har en uendelig stor kærlighed til maden – og som arbejder ud fra devisen, at vi alle har ret til et ordentligt måltid – uanset økonomisk formåen.

Foredrag 2: Pop-up køkken med Claus Holm
Claus Holm ruller ud med hans pop-up-køkken, hvor han møder danskerne i øjenhøjde og vælter deres smagsløg omkuld. Oplev hvordan folk står i kø for at få udvidet deres smagshorisonter og hvordan Claus begejstrer og inspirerer. Konceptet kan tilpasses konkrete arrangementer med hensyn til råvarer, tema mv. Skal du inspirere til mimering af madspild, kan Claus Holm sylte i plenum, skal du inspirere til nye måder at spise fisk på? Så er Claus Holm klar. Der er næsten ingen begrænsninger … Claus afholder også det populære road-SUNDHEDSVÆRKSTED-show med Bitz. Det er 2 timer for fuld damp, hvor der bygges bro imellem sundhed og smag. Det er fuld fart på og masser humor, fakta, smag og musik.

Foredrag 3: Høj på mad – 100 % begejstring
Budskabet i dette foredrag er, at der skal være plads til begejstring og lyst til hverdagen.

Få svar på:

    • Hvordan laver jeg det perfekte måltid?
    • Mormor og knæk faktor – hvad er det?

Få mere lyst til hverdagen og måltidet. Kom og hør historien om det røde og det grønne æbleFå ny glæde og kærlighed til din hverdag – glæd dig til råvarerne kommer, glæd dig til det, den kommende sæson byder på. Hør en bunke sjove historier fra mit liv og så er der smagsprøver til alle. Har du lyst – så har jeg tid.

Foredrag 4: Det danske folkekøkken
Et foredrag om kærlighed til mad

Foredrag 5. Find din passion
Det er den, du skal leve af. Et foredrag om kærlighed til dit produkt.

Foredrag med Claus Holm booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Til toppen