Vivienne McKee

Vivienne McKee

VIVIENNE McKEE

… nu også ONLINE !!!

STAND-UP KOMIKER – KONFERENCIER – FORDRAGSHOLDER

Vivienne er Danmarks svar på behovet for professionel international underholdning. Og nu efter 2020 laver hun nu også underholdning online !

Optræder på dansk, engelsk og fransk samt en blanding af sprogene efter behov. 🙂

Vivienne er uddannet på den berømte Old Vic teaterskole, og havde en stor professionel karriere på TV, film og teater i UK, før hun flyttede til Danmark og for fortsatte karrieren på Det Kgl. Teater, Cafe Teatret mv. Hun grundlagde i 1982 det engelsksprogede London Toast Theatre, som er måske mest kendt for den årlig Crazy Christmas Cabaret. Hvert år skriver Vivienne et nyt crazy show fuldt af sang, dans, slapstick og masser af craziness. Showet ses af omkring 50,000 hvert år i Glassalen i Tivoli. “The Crazy Christmas Show is an anti-depressant. Everyone should be able to get it on prescription“ skrev en anmelder om showet.

Det er Viviennes særkende, at hun skræddersyer underholdning som Murder Mystery, Corporate Quiz og Stand Up shows til det enkelte firmas eller den enkelte konferences behov i elegant international stil. Også her formår hun som få at involvere sit publikum.

Vivienne McKee har optrådt i mange store sammenhænge bl.a. for Microsoft (2000 tilskuere), Storebæltsåbningen (4.000 tilskuere), Rambøll (1,000), Novo Nordisk, Egmont/Disney i Frankfurt i anledning af jubilæer – og for mange,mange flere. Optræder også i mindre og mere intime sammenhænge på bla. Søllerød Kro, Dragsholm Slot og nu også ONLINE !!

Vivienne McKee booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen