GARANTI FOR GOD UNDERHOLDNING MED STANDUP

Med sine mange års erfaring med at underholde et live publikum, er standup komiker Uffe Holm et sikkert valg til dit arrangement. Uffe optræder for private og virksomheder, som stand-up komiker samt konferencier. Står du overfor planlægningen af din virksomheds teambuilding dag, årets julefrokost, din mands 40-års fødselsdag eller noget helt fjerde, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

Uffe Holm er en af de mest fremtrædende komikere i Danmark. Der er altid garanti for kvalitet og masser af grin når Uffe optræder med sit særegne standup materiale, som han leverer med en fantastisk timing og sikkerhed.

Uffe deler umiddelbart vandene – men det er de færreste der ikke overgiver sig, når først de har været i selskab med Uffe. Der er ikke noget der bliver pakket ind – og Uffe kan slippe afsted med at sige alt de vi ikke selv tør sige, med en charme som er svær at modstå. Emnerne favner bredt – men Uffe cirkulerer typisk om forskelligheden mellem kønnene.

Uffe er ikke nærig med at udlevere sig selv – og sine nære. Materialet er overvejende med udgangspunkt i egne erfaringer og private oplevelser, og dermed bliver hans shows personlige og vedkommende for alle – uanset alder.

Uffe Holm booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen