Trine Petersen

Trine Petersen

Trine Petersen er en 43 årig kvinde, der fortsat er psykiatri bruger, men er kommet så langt i forløbet, at hun er blevet i stand til at få noget godt ud af sit ”ødelagte” liv. Hun har erfaret at en god måde at hjælpe andre videre på, er ved selv at være hudløst ærlig. Og det er hun. Trine har gået i livets skole, men har ikke en fin uddannelse at diske op med. Hun har dog skrevet to bøger: “Kvinden med de to ansigter” og “Længslernes fængsel”.

Foredrag af Trine Petersen:

Foredrag 1: Psykisk sygdom
En beskrivelse af hvordan Trines forløb har været, og om det at være kastebold, i det meget komplekse, psykiatriske system vi har i Danmark. Om hendes rejse ind i mørket, hvor selvmord ses som den eneste løsning. Men så kommer spiseværingen ind i billedet, og det bliver hendes første diagnose.

Foredrag 2: Mobning
Om hvad mobning kan føre til, og om børns tankeløshed, når de mobber en kammerart. Det er også en beskrivelse af forskelen på fysisk terror, og den psykiske terror, og hvordan mobning i mange tilfælde ødelægger et helt liv for mobbeofret.

Foredrag 3: Retspsykiatri
En beskrivelse af hvordan det er at være på en retspsykiatrisk afdeling. Om fordele og ulemper, om det langsomme retssystem, og om de forskellige domme, man kan få i psykiatrien I det hele taget et blik ind bag murene.

Bogudgivelser:

Kvinden med de to ansigter
Kvinden med de to ansigter er titlen på Trines første bog. Den handler om hendes liv. Fra tidlig barndom og op gennem årene, hvor det er mobning, spiseforstyrelser, og selvskade der står på menuen. Den beskriver, i et let og levende sprog, hvordan hendes liv er blevet ødelagt, og hvordan hun forpint forsøger at agere i en verden hun ikke forstår… og som hun et eller andet sted ikke har lyst til at leve i. Bogen er ikke ment som natbordslæsning, og er ikke for sarte sjæle, da den beskriver rå selvskade. Læs bogen som giver dig en forsmag på, hvad der venter dig.

Længslernes fængsel
Længslernes fængsel er titlen på Trines anden bog. Den handler om det at være på retspsykiatrisk afdeling., om op- og nedture, og om kampe og små sejre. Den beskriver hendes rejse ud af selvskadens land, og hvordan hun langsomt får opbygget en tålelig tilværelse. Trine skrev bogen fordi hun syntes at” Kvinden med de to ansigter” ikke skulle stå alene; den fortjente en fortsættelse. Det har betydet meget for hende at skrive “Længslernes fængsel”. Det er så fedt at være i skriveprocessen. At være helt tabt for omverdenen, og bare nyde at få fortalt sin historie. “Længslernes fængsel” er bygget op via dagbogsnotater, som hun møjsommeligt har fået flettet en historie sammen af.

Foredrag med Trine Petersen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Trine Petersen har skrevet bogen "Længslernes Fængsel" om at være indlagt på psykiatrisk afdeling. Her fortæller hun hvorfor.

Slået op af DR P4 Sjælland i Onsdag den 26. juli 2017

Del denne side på:
Til toppen