Torben Chris

Torben Chris

Du kender Torben Chris fra:
“DM i stand-up” i 2003, TV2 Zulus “Comedy Fight Club” og ”Zulu Kvægræs” fra 2010 samt “Zulu Tuk Tuk” i 2012, de to populære shows “Men’s Room” og “Men’s Room 2” fra henholdsvis 2011 og 2013, og selvfølgelig som vært på Comedy ZOO. Torben er også vært på det top populære program på ZULU, “Giver det mening, ifølge Torben Chris”.

Torben Chris kan finde på at snakke om:
Afkalkning af kaffemaskinen og hyperfede mennesker.

Det vidste du ikke om ham:
Torben er egentlig uddannet lærer.

Kort om Torben Chris:
Da Torben Chris valgte lærergerningen fra for at blive stand-up-komiker, blev den danske folkeskole noget fattigere. Til gengæld leverer speedsnakkeren førsteklasses undervisning, når han går til mikrofonen og lufter sin jyske moral. Pensum består af en tur rundt i Danmark, og talen falder gerne på alt fra folk på SU over gangene på Christiansborg til livet med kæreste. Intet er helligt, og skulle det være det, går Torben Chris gerne langt over stregen på en både morsom og charmerende måde. Så morsom, at han er blevet en fast og elsket figur på Zulu. Så charmerende, at han nu er blevet gift med kæresten!

I efteråret 2011 kunne Torben Chris opleves i det populære stand-up-show “Men’s Room” sammen med Thomas Hartmann på et totalt udsolgt Comedy ZOO. Showet er ude på YouSee og dvd. Den store succes betød, at de to komikere i efteråret 2013 måtte ud med ”Men’s Room 2”, endnu engang for et begejstret publikum landet over. I 2014 var Torben desuden vært på Comedy Aid. I foråret 2015 præsenterede Torben Chris sit længeventede første – og anmelderroste! – one man show “JYDELOGIK”, der resulterede i udsolgte sale rundt i landet.

Torben kunne frem til februar 2017 opleves i 3. omgang af showet “Men’s Room”, igen sammen med Thomas Hartmann.

Torben Chris er garant for stand-up i højeste gear, gerne bundet sammen af en rød tråd.

Pressemateriale

En street-talker
Torben Chris er fuldstændig kompromisløs i sit materialevalg, til gengædl stvaer han ikke så gotd. Torben Chris tager fat i verden, holder den op og ryster den i håbet om, at noget logik og fornuft skulle falde ud af lommerne. Han er lidt af en street-talker – han kan servere utrolige kaskader af ord på kort tid og er kendt for at besidde en voldsom energi, der når langt ud over scenekanten. Hvis publikum vil have jokes om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker, så får de det – hvis de mere er til hverdagsobservationer, som de kan nikke genkendende til, så er Torben Chris manden, der kan lægge publikum ned med sine beskrivelser af danskernes forhold til deres elkedel eller deres McDonalds-besøg. Selv når han er grov (og det kan han være), sørger Torben Chris for at smøre sit show ind et tykt lag af selvironi, og det gør ham til en komiker, der rammer bredt. Når han står på scenen, har han en god fornemmelse for, hvad det er for et publikum, han står overfor. På det seneste er Torben Chris begyndt at have en mere politisk-satirisk vinkel med i sit show, naturligvis gearet efter publikums alder.

Læreren der blev frivilligt morsom
Torben Chris kvalificerede sig i 2003 til semifinalen i “DM i stand-up” med sit 12. show nogensinde. Året efter blev det til en 4. plads, og imens Torben Chris færdiggjorde sin læreruddannelse på Jelling Seminarium, legede han videre med stand-up. I 2005 gav han to shows på årets Jelling Festival efter at have vundet en talentkonkurrence på Vejle Lokal Radio. Og i 2006 blev Torben Chris nummer 3 ved “DM i stand-up” og har siden optrådt adskillige gange på Comedy ZOO, Kulcaféen og på diverse klubber rundt om i landet. Var med på Telia Comedy Tour januar ´07 og TV 2 Zulus “Comedy Fight Club” i efteråret 2007. I begyndelsen af 2008 gæstede Torben Chris sammen med stand-up-kollegaerne Steen Molzen og Audrey Castañeda de danske soldater udstationeret i Afghanistan med en mini stand-up turné, og i 2007 løb han med 3. pladsen i “Comedy Fight Club” på TV2 Zulu.

Torben røg flere takker op på kendisskalaen, da han i foråret 2010 deltog i TV2 Zulus “Kvægræs” ligesom han er meget omtalt i medierne – ikke mindst for den seneste dvd-udgivelse “Men’s Room” samt det spritnye “Men’s Room 2” sammen med Thomas Hartmann.

I foråret 2015 præsenterede Torben Chris sit længeventede første – og anmelderroste! – one man show “JYDELOGIK”, der resulterede i udsolgte sale rundt i landet

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen