Tonny Landy

Tonny Landy
Foredrag af Tonny Landy:

”…fra blokvogn til Det kgl. Teater – og hvad siden fulgte…”

TONNY LANDY fortæller om sin barndom som ”nøglebarn” under og efter 2. verdenskrig. Om sin debut som drengesanger – om at være landskendt for sin medvirken som en af dansk musiklivs mest benyttede sangere, foredragsholdere og undervisere, samt ansat ved Det kgl. Teater i ca. 30 år.

Han fortæller morsomt og levende om mange af de mennesker og kolleger, han traf undervejs – om 50 års partnerskab både professionelt og privat med Tove Hyldgaard – om gæstespil i udlandet – og om livet på og bag scenen. Tonny Landy fortæller også om det utrættelige arbejde med sig selv og med den uhelbredelige Parkinsons sygdom, som han pådrog sig i mild grad for ca. 4-5 år siden, uden at det fik lov til at påvirke hans professionelle hverdag – og om udnævnelsen til Ambassadør for Parkinsonforeningen. Han pointerer vigtigheden af at fastlægge en selvdisciplin ud fra foreningens slogan ”Motion er medicin” – at han gennemfører et fast træningsprogram hver eneste dag – og at han føler sig i absolut fysisk topform.

Alt dette og meget mere bliver fortalt med Tonny Landy’s specielle form for humor, som slog så stærkt igennem i hans medvirken gennem 9 år i Danmarks Radio’s serie ”Spørg bare – og få svar”!

Foredrag med Tonny Landy booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen