Tommy Kenter og Zitta de Fries

Zitta de Fries
Legesygt EduTainment med Tommy Kenter og Zitta de Fries

Bliv bedre til at forstå din kollega, dine kunder, dine børn & din elskede med Enneagrammet.

Kort sagt:

“Kenter selv” (Kend dig selv).

En af Danmarks mest talentfulde og erfarne skuespillere, Tommy Kenter, tager scenen for at spille DIG. Sammen med den internationalt anerkendte koreograf, Enneagram Coach/Trainer og foredragsholder Zitta de Fries, giver han motiverende og geniale genveje til at overvinde hverdagens – arbejdslivets og kærlighedens misforståelser, konflikter og afvisninger.

Tommy Kenter viser dig din Enneagram types faldgruber og hverdags-dramaer, og Zitta de Fries viser dig din types talenter. Du går hjem med konkrete redskaber, til at udleve dit potentiale i hverdagen. På arbejdet og i privatlivet.

Foredraget er en helt ny, sjov og lærerig tilgang til en af tidens mest populære systemer til selvudvikling –  det gamle symbol Enneagrammet. Som beskriver 9 forskellige typer og temperamenters talent, livssyn, udfordringer og udviklingsmuligheder i livet.

Der er noget usædvanligt på spil, og det vil du mærke, uanset om du booker det underholdende, provokerende og dybt professionelle makkerpar til at forbedre din livskvalitet, forståelse for dine kollegaer – coaching eller selvudviklingssammenhænge.

Deltagerne vil gå hjem med en pose AHA oplevelser, veltrænede lattermuskler, selvindsigt og et smil på læben.

Skuespiller Tommy Kenter kendt fra teater, film, tv og egne shows og Zitta de Fries international foredragsholder & Enneagram Coach/Trainer og en af de mest brugte koreografer de sidste 40 år bl.a. Cirkusrevyen, Østre Gasværk Teater, Nørrebros Teater, TV Show, Århus, Aalborg & Odense Teater, International Melodi Grand Prix. De mødte hinanden i Cirkusrevyen 1982 og mødes nu på scenen igen 33 år senere i et EduTainment Foredrag.

Emnerne for aftenen er:

KENTER SELV ……(Kend dig selv!) – en gennemgang af de 9 unikke personligheder, temperamenter og kommunikationsformer. Nådesløst og komisk Illustreret af Tommy Kenter.

Oplev hvorfor vi er  så forskellige & hvordan kan vi mødes og blive bedre til at trænge igennem hos andre:
Din kæreste – din ægtefælle – din chef – dine medarbejdere – kollegaer – kunder. Dine elever –  din lærer – dine forældre og dine børn ….Hvordan man får succes  med samarbejde via adfærd, toneleje og kropssprog.

Tommy Kenter og Zitta de Fries booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen