Tini Owild

Tini Owild
FOREDRAG DU KAN BOOKE MED TINI OWILD:

FRA OK TIL LÆKKER

Hvorfor har kvinder bare ALDRIG noget at tage på, selv om klædeskabet nærmest er ved at eksplodere af overflod? Er fejlkøb noget vi er født til? Og hvorfor er det lige at power-shopping sjældent hjælper på den der følelse af kun at være ok? Er det overhovedet ok at gå gennem livet og ’kun føle sig ok’? Der findes jo faktisk et temmelig lækkert alternativ… Tag dine veninder med og hør hvordan I at finde jeres personlige stilkerne, få opbygget den optimale garderobe, undgå dyre fejlkøb- i det hele taget i at vide, hvor lidt der rent faktisk skal til for at gå fra ok til lækker. Det er kontant, det er konkret og det er alt sammen (k)ærligt ment når Tini Owild giver den i rollen som oplagt, energifyldt og øjenåbnende foredragsholder. Giv jer selv en sjov og interessant aften, hvor Tini kommer med en masse tips til, hvordan I med få ting kan skabe stor forandring med det, I allerede har i garderoben, være med på trenden – uden at komme til at ligne en karikatur af Sarah Jessica Parker.

FAKTA OM TINI OWILD

Tini Owild er….

  • En af Danmarks mest kendte stylister og desuden uddannet mastercoach med mange års erfaring i personlig styling og rådgivning til erhvervsledere, folketingsmedlemmer, skuespillere, sangere og private.
  • Kendt som stylisteksperten i medier som: Politiken, Urban, Alt For Damerne, Berlingske Tidende, herudover stil-kommentator på TV2 i forbindelse med Folketingsvalgets afslutningsrunde i 2007.
  • Forfatter til bestseller-bøgerne “Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil” fra forlaget Thaning & Appel samt nyeste udgivelse ’Fra ok til lækker’ i samarbejde med Schwartzkopf.
  • I 2008 grundlagde Tini Stylewise Academy, hvor hun – som den eneste i Danmark – blander coaching med styling i en unik uddannelse. Hvert år uddanner hun to hold stylecoaches på sit eget akademi.
  • Tini Owild tilbyder ikke længere personlige styling, men lever i dag af at uddanne stylecoaches, undervise, holde foredrag og workshops – og skrive bøger.

Tini har bl.a. undervist virksomheder som Ernst & Young, L´oreal, Nivea, Varta, Radius Kommunikation og har desuden været personlig stylist for bl.a. Lis Sørensen, Lone Dybkjær, Emilia van Hauen, Sofia Manning og Sofie Lassen-Kahlke. I 2008 slog Tini dørene op for Danmarks første stylecoach uddannelse.

Foredrag med Tini Owild booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen