Tina Riising

Tina Riising

Tina Riising er uddannet fra Journalisthøjskolen 1988 med speciale i TV. Tina Riising (født 5. juli 1964) er en dansk journalist og TV-studievært. Tina Riising har i en årrække været studievært på DR’s TV-avisen og TV3’s kriminalmagasin Efterlyst. Hun har også været redaktør for Dagbladet Børsens tillæg FødevareSundhed. Siden 2007 har hun været vært på TV 2 News’, på de daglige finansudsendelser, samt Finansmagasinet sammen med Ole Krohn.

Foredrag af Tina Riising

Foredrag 1: Tyve år med TV, nyheder, finans og krimi
Tina Riising fortæller i foredraget om en karriere på TV. Fra studievært på TV-Avisen DR, Efterlyst på TV3 og finansvært på TV2 News og Børsen. Tina har arbejdet som tv-vært i mere end tyve år og har mødt mange spændende personligheder og været med til at rekonstruere forbrydelser. Tina Riising har senest haft stor succes med investeringsprogrammet ”Sådan investerer jeg” på Børsen TV, hvor erhvervslivets topchefer medvirker. Kom og hør et spændende foredrag, hvor Tina også løfter sløret for, hvordan man forener en tv-karriere med familieliv.

Tina Riising som ordstyrer og konferencier
Tina Riising er en meget erfaren og yderst professionel moderator. Hun leder ubesværet og dygtigt både lange og korte konferencer og forbereder sig altid grundigt. Hun har optrådt som ordstyrer ved adskillige arrangementer. Hendes speciale er konferencer med økonomisk og politisk indhold. Hun får både publikum og scenegæster til at føle sig godt tilpas i både små og store forsamlinger, og hun evner at binde en rød tråd, som sikrer, at arrangementet kommer godt i mål.

Tina Riising booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen