Thorstein Thomsen

Thorstein Thomsen

Thorstein Thomsen er aktuel med krimien “Den døde dame”.

Thorstein Thomsen Den døde dameOm bogen:
Historien foregår i halvtredserne i København og på Bornholm, hvor den seje, handlekraftige københavnerpige Vera pludselig står alene med en vigtig opgave. Hun skal til Bornholm og aflevere en konvolut med penge for sin syge mor. Det lyder som en overkommelig opgave, men damen, hun skal aflevere pengene til, er død, og der er mange, der er ude efter hendes penge.

Pludselig befinder Vera sig i en højst dramatisk situation, som trækker tråde tilbage til hendes mors ungdom og Veras egen ukendte far.

… og så kom han med et forslag, der var så vildt, at jeg for to dage siden ikke ville have drømt om at tage imod det, ja, mere end det. Jeg ville ikke have kunnet forestille mig, at jeg nogensinde ville befinde mig i en situation, hvor nogen overhovedet ville stille mig et så totalt sindssygt forslag.

Foredrag af Thorstein Thomsen:

THORSTEIN THOMSEN er ikke kun forfatter, men også storyteller.

OM MINE BØGER: Thorstein fortæller om sine romaner, om hvordan de dukkede op, hvorfor de er noget særligt for ham. Og han fortæller gerne historier fra dem og fra livet på samme måde som storytelleren i en af hans romaner “Sne på hendes ansigt” holder af.

FORTÆLLINGEN SOM HELBREDENDE HANDLING: Thorstein fortæller om den klassiske fortællings struktur som vi kender den fra eventyr og fra mange film. Han viser hvordan denne struktur er arketypisk og giver os et mønster at leve efter og viser en vej ud af kriser.

STORYTELLER: Thorstein optræder også som storyteller for børn og/eller voksne i mange forskellige sammenhænge.

Foredrag med Thorstein Thomsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen