Thomas Warberg

Thomas Warberg

Han er en af tidens absolut skarpeste komikere og fyrer punchlines af med en træfsikkerhed, der kan give åndedrætsbesvær, der hvor hans humor rammer. I efteråret 2016 turnerede han med det anmelderroste one-man show WARBERG COMEDY TOUR ’16 og allerede i foråret 2017 kan Thomas Warberg opleves på scenen igen i Tivolis musicalopsætning af Monty Python-klassikeren SPAMALOT.

Derfor skal du booke Thomas Warberg

Thomas går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser. Thomas kan også engageres som vært eller konferencier.

“Den sjoveste mand i byen” – 5 hjerter fra Politiken

“Først og fremmest er han sjov” – 5 stjerner fra Ekstra Bladet

“Thomas Warberg i topform nærmest dansede på vittighederne” – 5 stjerner fra Berlingske

Thomas Warberg, er det ikke ham fra … ?
– Thomas Warberg Comedy Tour ’16 (2016), one-man show
– Klipfiskerne (2013-2016), TV2
– Det sene Sommershow med Thomas Warberg (2016) TV2
– Warberg Comedy Club (2015), Thomas Warbergs helt egen klub på Vesterbrogade i København
– COMEDY TOUR ’14 (2014), one-man show
– Live fra Bremen (2011-2013) TV2,
– Läkerols Talentpris (2010)

Endnu mere om Thomas Warberg
I efteråret 2016 turnerede Thomas Warberg med sin landsdækkende tour WARBERG COMEDY TOUR ’16 med næsten 50 udsolgte shows rundt omkring i landet. Showet, der var Warbergs andet one-man show, høstede udelukkende imponerende 5-stjernede anmeldelser efter premieren den 15. september 2016:

“Den sjoveste mand i byen” – 5 hjerter fra Politiken (se hele anmeldelsen her)

“Først og fremmest er han sjov” – 5 stjerner fra Ekstra Bladet (se hele anmeldelsen her)

“Thomas Warberg i topform nærmest dansede på vittighederne” – 5 stjerner fra Berlingske (se hele anmeldelsen her)

”Uovertruffen i dansk komik” – 5 stjerner fra B.T. (se hele anmeldelsen her)

”Han er en dygtig komiker, ham Thomas Warberg” – 5 stjerner fra Nordjyske (se hele anmeldelsen her)

”Det går rent ind” – 5 stjerner fra Out&About (se hele anmeldelsen her)

I WARBERG COMEDY TOUR ’16 tog Thomas udgangspunkt i, hvordan vi mennesker behandler hinanden – et emne, der har optaget og til tider frustreret ham i en sådan grad, at det altså blev til et show.

Warberg er en af Danmarks mest produktive komikere og er bl.a. elsket for sine skarpe oneliners. På WARBERG COMEDY TOUR ’16 kunne publikum dog opleve helt nye sider af den populære herre, da han underholdte med nogle lidt længere jokes end man er vant til fra hans hånd. Selvfølgelig stadig serveret i det samme høje tempo, der også kendetegner hans stil.

Thomas Warbergs karriere tog fart i 2010, hvor han vandt Läkerols Talentpris og efterfølgende blev fast bestanddel af det populære tv-program “Live fra Bremen” fra 2011 til 2013. I 2014 turnerede han med sit første one-man show, THOMAS WARBERG COMEDY TOUR ’14, som anmelderne roste til skyerne. Siden har Warberg lavet mange andre projekter, og kun et år efter åbnede han i samarbejde med Tajmer Booking og Management sin egen Comedy Club på Vesterbro i København, hvor han flere gange om ugen optræder med en times intensiv comedy-nørderi i intime rammer. Over sommeren kunne Warberg desuden opleves på skærmen i ”Det Sene Sommershow” på TV2, ligesom han u foråret 2017 er aktuel i opsætningen af ”SPAMALOT” i Tivoli.

Thomas Warberg booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen