Thomas Jarolics

Thomas Jarolics

Thomas har siden 2010 arbejdet intensivt med Salg, Service, ledelse og coaching. Han har arbejdet i Alm. Brand, TDC og Berlingske. Thomas har coachet mere en 250 mennesker, holdt over 100 foredrag. Thomas er manden bag den succesfulde podcast Hårnålens værdi som er blevet udgivet af Berlingske, hvor han bytter sig fra en hårnål til et rolex ur. På 12 byttehandler går værdien fra 1 kr til over 100.000 kr.

Foredrag af Thomas Jarolics:

Foredrag 1: Hårnålens værdi
Dette foredrag sætter fokus på drømme, ambitioner og dét at gå fra tanke til udførsel. Foredragets omdrejningspunkt vil primært være hårdt arbejde, salg, marketing, planlægning og motivation. Historien om at bytte sig fra en hårnål til et rolex ur.

Foredrag 2: Helt ærlig, er du sælger?
Har I medarbejdere, der brokker sig over leads, produktet eller værdien? Så er dette foredrag som skræddersyet til at give jeres sælgere et spark i røven. Foredraget vil fokusere på at give sælgere en forståelse for, hvad salgsarbejdet egentlig kræver, så de kan blive bedre til at håndtere op- og nedture og i sidste ende blive dygtige og stabile sælgere. Foredraget tager fat i relevante tendenser fra salgsverdenen og runder emner som motivation, målindfrielse og personlig udvikling.

Foredrag 3: Salg og service – service og salg
Dette foredrag tager fat i kunsten at yde en god service – når service og salg hænger sammen. Det handler om historier fra det virkelige liv, hvor Thomas Jarolics’ erfaringer fra alt fra kundeserviceafdelinger til restaurationsbranchen vil blive sat i spil. Dette kursus er egnet til forbedring af kundeservice, fastholdelse af medarbejdere og udvikling af sælgere, der har gavn af et bedre indblik i, hvad god service og gode salg egentlig kræver.

Foredrag med Thomas Jarolics booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen