Swing Sisters

Swing Sisters

Danmarks populære sangertrio tilbyder topunderholdning til enhver type arrangementer I 1992 dannede Kirsten Siggaard, Lise-Lotte Norup og Kirsten Vaupel…

Læs mere
Book Swing
Danmarks populære sangertrio tilbyder topunderholdning til enhver type arrangementer

I 1992 dannede Kirsten Siggaard, Lise-Lotte Norup og Kirsten Vaupel vokalgruppen “Swing Sisters”. Den fælles kærlighed til den swingende, livsbekræftende musik fik pigerne til at tage melodierne fra 20’erne, 30’erne og 40’erne på repertoiret, stærkt inspireret af såvel The Andrews Sisters som The Bosswell Sisters.

TV og udland
“Swing Sisters” har også optrådt i Sverige, Tyskland, England og senest Vietnam med stor succes. De har medvirket i adskillige TV-shows i Danmark såvel som i udlandet.
Musicals og CD-udgivelser
Siden 1992 er der skrevet 3 musicals til dem, og de har samarbejdet med det verdensberømte engelske swingorkester “The Pasadena Roof Orchestra”. Dette resulterede i 2 CD’er. På en 3. CD akkompagneredes de af Sjællandske Livregiment. En CD med julesange med eget 6-mandsorkester “Swing Brothers” blev udgivet i 1997. I efteråret 2003 udkom pigernes seneste CD – “Let it be swing”. Her fortolkes musik fra 60’erne – som f.eks. : “Your Mother Should Know”, “California Dreaming” i swingende udgaver.
Udmærkelse
I 1995 modtog Swing Sisters “Simon Spies Showpris”, som påskønnelse for at levendegøre og underholde med musik fra hedengangne tider.
Swing Sisters tilbyder topunderholdning i flere forskellige udgaver.
Med pianist og backing
Denne kombination er velegnet til enhver type arrangement af kortere varighed. Vi anbefaler maks. 30-35 minutter som efter vores erfaring er tilpas til arrangementer, som f.eks. garantmøder, general forsamlinger eller private fester. Der skal påregnes ekstra udgift til lys- og lydfirma hvis ikke dette forefindes.
Med 7-mands orkester
Til koncerter og firma- eller foreningsarrangementer stiller Swing Sisters op med deres eget orkester, som de bl.a. har indspillet CD’er med. Med en besætning bestående af klaver, bas, trommer, guitar, trompet, sax og basun giver dette orkester en fornem backing til alle arrangementer fra koncerter til firmafester. Vi anbefaler maks. to sæt af 45 minutter og med denne backing er der al mulig grund til også at sørge for et danse gulv!
Med stort orkester
Til koncerter de helt store steder kan vi tilbyde Swing Sisters med Big Bands fra 10 til 20 mand alt efter behov og ønske. Med denne kombination får man den helt ægte swing stemning, så man føler sig hensat til de store dansehaller for 70-80 år siden.
Swing Sisters booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular