Susanne Lykke

Susanne Lykke

Forfatter Susanne Lykke (f.1972). Har haft et arbejdsliv der tydeligt viser, at nye idéer og interesser får lov at have plads. Med en nysgerrig personlighed startede hun i en tidlig alder ud med forskellige fritidsjobs som f.eks. Burger King, produktion af vinkasser, arbejdspige L.P.Larsen tømrerfirma, Radiometer, ISS rengøring,
Prima slagterafdeling og kantinemedhjælper.

I 1993 blev hun færdig med HHX og rejste derefter til Schweiz i to år i arbejdet som stuepige, servitrice og køkkenmedhjælper. Da hun vendte hjem i 1995, startede hun i Sammenslutningen af landbrugets arbejdsgiverforening som kontorelev og interessen for regnskab førte, efter endt uddannelse, til en ansættelse som revisorassistent hos Revisionsinstituttet.

En stor passion for at hjælpe andre mennesker ledte i retning af Helseskolen i Søborg, hvor hun blev færdig med akupunkturuddannelsen i år 2000. Herefter åbnede hun akupunkturklinik i Ølstykke og sidenhen en webshop for allergikere. Klinik og webshop lukkede i 2014 på grund af alvorlig sygdom. En omlægning af livet førte til bøgernes verden, som hun har været i siden.

Arbejde/uddannelse:

2019 :Udgivelse Pige på mission, Rydendahl forlag. Underviser på online skriveterapikursus for voldsramte kvinder. Udvikling af skriveterapikursus på engelsk. Tilrettelæggelse af Novellesamarbejdets antologi: I hver sin retning.
2018 : Arbejder på Pige på mission, en ungdomsbog for tweens og udvikling af online kurser/skriveterapi for voldsramte kvinder, opstart novellesamarbejdet Kompasset i Roskilde.
2017 : Arbejder på Pige på mission og markedsføringen af Mærket – af psykopatens spind, opstart Skrivegruppen i Egedal, et forfattersamarbejde med skrivemøder.
2016 : Udgivelse af Mærket – af psykopatens spind, Legimus forlag samt opstart af Pige på mission.
2015 : Forfatterskole.dk deltager i kursus for begynder, kursus for øvede, kursus i fortællervinkler, masterclass samt opstart af manuskriptet Mærket med coaching fra forfatter Lars Rudolf Stadil, Forfatterskole.dk.

Foredrag af Susanne Lykke:

Foredrag 1: Research til en personfølsom bog
Hvordan researcher man til en personfølsom bog? Foredraget fortæller om researchen til krigsromanen Pige på mission. De danske veteraner var ikke nemme at få i tale. Hør om hvordan researchen foregik og hvordan der blev åbnet for dialogen med dem der ikke kan/vil/tør fortælle om deres oplevelser.

Foredrag 2: Mærket af en psykopat
Foredraget går bag om den biografiske roman Mærket – af psykopatens spind. Hvordan bliver man forelsket i en psykopat? Hvordan slår man op med en psykopat? Kan man blive sig selv igen?

Foredrag med Susanne Lykke booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen