Susanne Lykke

Susanne Lykke

Forfatter Susanne Lykke (f.1972). Har haft et arbejdsliv der tydeligt viser, at nye idéer og interesser får lov at have plads. Med en nysgerrig personlighed startede hun i en tidlig alder ud med forskellige fritidsjobs som f.eks. Burger King, produktion af vinkasser, arbejdspige L.P.Larsen tømrerfirma, Radiometer, ISS rengøring, Prima slagterafdeling og kantinemedhjælper. I 1993 blev hun færdig med HHX og rejste derefter til Schweiz i to år i arbejdet som stuepige, servitrice og køkkenmedhjælper. Da hun vendte hjem i 1995, startede hun i Sammenslutningen af landbrugets arbejdsgiverforening som kontorelev og interessen for regnskab førte efter endt uddannelse til en ansættelse som revisorassistent hos Revisionsinstituttet. En stor passion for at hjælpe andre mennesker fik hende til at starte på Helseskolen i Søborg, hvor hun blev færdig med akupunkturuddannelsen i år 2000. Herefter åbnede hun akupunkturklinik i Ølstykke og sidenhen en webshop for allergikere. Klinik og webshop lukkede i 2014 på grund af alvorlig sygdom. En omlægning af livet førte til bøgernes verden, som hun har været i siden.

Arbejde/uddannelse:
2019: Indehaver af Lykkedal forlag. Udgivelse Pige på mission, Rydendahl forlag. Underviser på online skriveterapikursus for voldsramte kvinder. Udvikling af skriveterapikursus på engelsk. Tilrettelæggelse af Novellesamarbejdets antologi: I hver sin retning.
2018: Arbejder på Pige på mission, en ungdomsbog for tweens og udvikling af online kurser/skriveterapi for voldsramte kvinder, opstart novellesamarbejdet Kompasset i Roskilde.
2017: Arbejder på Pige på mission og markedsføringen af Mærket – af psykopatens spind, opstart Skrivegruppen i Egedal, et forfattersamarbejde med skrivemøder.
2016: Udgivelse af Mærket – af psykopatens spind, Legimus forlag samt opstart af Pige på mission.
2015: Forfatterskole.dk deltager i kursus for begynder, kursus for øvede, kursus i fortællervinkler, masterclass samt opstart af manuskriptet Mærket med coaching fra forfatter Lars Rudolf Stadil, Forfatterskole.dk.

Foredrag af Susanne Lykke:

Pige på mission – researchen bag bogen
Bag Pige på mission ligger en omfattende research. I dette foredrag kommer man helt tæt på researchen bag bogen. Hør om udfordringerne der opstod undervejs og metoderne der blev brugt til at researche et ukendt emne. De danske soldater var ikke nemme at få i tale. Der skulle først skabes tillid imellem forfatter og veteraner før der opstod en brugbar samtale. Samtidig skulle der tages hensyn til de eftervirkninger, der var hos nogle af dem. Det blev til en research der stak i mange retninger inden for militærets verden. Både på nettet og i den fysiske verden. Foredraget er interessant for dem, der vil høre mere om, hvordan man researcher til en personfølsom bog, og for dem, der vil høre om, hvordan bogen blev til fra idé til færdig bog.

Foredrag med Susanne Lykke booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen