Stine Junge Albrechtsen

Stine Junge Albrechtsen

Stine Junge Albrechtsen er klinisk diætist, underviser, forfatter, iværksætter og foredragsholder.

Stine er bl.a. forfatter og medforfatter til mere end 10 bøger om ernæring hos bl.a. Muusmans forlag, Politikens forlag og Gyldendal. Er desuden flittigt brugt som oplægsholder hos bl.a. Landbrug og Fødevarer og er anvendt som ekspert i bl.a. Madmagasinet på DR1 samt i masser af artikler i aviser og magasiner. Stine har undervist hos Fitness Institute og i en årrække uddannet kostvejledere.

Stine er medejer og medstifter af virksomheden MapDiet ApS, har konsulentstilling hos Aarstiderne på deres Slankekasse og har tidligere drevet egen klinik, “Guided by Stine”.

Foredrag af Stine Junge Albrechtsen:

Foredrag 1: Spis tarmen sund – og tab dig
Med udgangspunkt i Stine’s bog “Spis tarmen sund – og tab dig!” skal vi se på hvorfor det er afgørende for din sundhed at spise varieret. Vi ser på, hvad variation indebærer (og jeg kan godt afsløre det ikke er at vælge bland selv slik eller 4 slags fyld på din pizza) og hvilke fødevarer, der har god effekt på en sund tarmflora

Foredrag 2: Low FODMAP diet – kost til dig med irritabel tarm
Stine er specialist i diæten “Low FODMAP diet” og kan tilbyde foredrag om diæten samt hvordan den kan anvendes til dig med irritabel tarm eller dig, der behandler personer med tarmlidelser. Foredraget inkluderer en kort gennemgang af diagnosen irritabel tarm (på engelsk kaldet IBS) og herefter en gennemgang af low FODMAP diet og diætens fordele og udfordringer. Stine kommer med forslag til egnede fødevarer på diæten samt tips og tricks til at anvende den i praksis.

Foredrag med Stine Junge Albrechtsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen