Stine Bolther

Stine Bolther

Kriminalreporter og vært på tv-programmer som Krimicentralen på TV3, KRIMI5, Politijagt Special og Dem Der Passer På Os Om Natten på Kanal5. Radiovært på POP FM. Fra 2002 til 2011 kriminalreporter på Ekstra Bladet. Før det var hun i to år ansat som almen reporter på avisen. I 2015-2016 nyhedsjæger og live-reporter på TV2/Lorry. Fra juni 2010 og frem til maj 2011 var hun fast tilknyttet Ekstra Bladets Web-tv-redaktion – her dækkede hun alle stofområder. Før sin ansættelse på Ekstra Bladet i 2000 var Stine fra 1996 og i fire år frem ansat som redaktionssekretær og skribent på Månedsmagasinet Chili. Senere blev hun desuden også redaktør på Musikbladet Frikvarter. Privat er Stine gift og har to børn. Som forfatter har Stine Bolther udgivet fem bøger: Drabschefen (2006), Hævn (2009), Det Perfekte Mord (2010), Drabschefen – Nye Sager (2012) og Drabscheferne De Største Sager. Stine Bolther har holdt foredrag og været moderator for både store og små forsamlinger. Foredrag sammensættes og holdes, så det passer til lige præcis den målgruppe, der skal høre det. Herunder er tre eksempler – spørg gerne for andre ønsker.

Foredrag af Stine Bolther:

Foredrag 1: I kriminalitetens brændpunkt – er det terroristen, trafikanten eller tossen, vi skal frygte mest?
Som kriminalreporter på bl.a. Ekstra Bladet, Kanal5 og TV3 har tv-vært og forfatter Stine Bolther siden 2002 arbejdet med alt, der har med blå blink at gøre.
Virkelighedens ”Dicte” – Stine Bolther – har fulgt de blå blink ud til de værste kriminalsager og personlige skæbner. Hun har interviewet mordere, rockere, hårde kriminelle, politi, redningsfolk og pårørende til ofre.
I et 2 timers foredrag med efterfølgende debat fortæller hun levende om kriminalitetens udvikling i Danmark. Er det blevet mere voldeligt? Er vores samfund mere forrådt end for bare 20 år siden?
Og er det terroristen, trafikanten eller tossen, vi skal frygte mest? Gennem virkelige sager fortæller Stine Bolther om sin karriere, og tilhørerne kan se frem til en underholdende og især lærerig aften i selskab med en hærdet reporter på høje hæle.

Foredrag 2: Hvordan skriver du en bog?
Ved dette foredrag får du insiderviden og gode råd, hvis du selv går med en forfatter i maven. Du kommer også helt tæt på arbejdet med de tre bøger om virkelighedens drabelige verden “Drabschefen” fra 2006, “Drabschefen – Nye Sager” fra 2012 begge med Ove Dahl som fortæller, og samtalebogen ”Drabscheferne De Største Sager” fra 2016 med de to tidligere drabschefer, Ove Dahl og Kurt Kragh. Hvordan Stine Bolther kom helt tæt på de drabelige sager, og en fortælling om de 7 motiver til at slå ihjel. Hele sagen om den såkaldte Amagermand bliver også forklaret her.
Stine Bolther kommer også ind på hendes bestseller krimi ‘Hævn’ og arbejdet med den skønlitterære genre. Hvordan fandt hun på plottet, personerne, tidsforløbet, dramaet, overraskelserne. Og hvordan DU selv kan komme i gang med dit eget forfatterskab. Det er ikke nær så svært, som du måske tror. Hvordan finder man på den helt rigtige historie, og hvordan går man i gang. Alt dette og meget mere hører du om ved dette foredrag.

Foredrag 3: Hvad kan vi lære af en morder?
Den ultimative forbrydelse er drabet. Hvor et menneske vælger at slå et andet menneske ihjel. Vi ser på gerningen med afsky, foragt, forfærdelse. Men kan vi lære noget af de mange drabelige sager, som hvert år rammer omkring 50 skæbner rundt om i Danmark? Det spørgsmål forsøger forfatter og kriminalreporter Stine Bolther at besvare. Hun har interviewet en lang række drabsmænd, har fulgt et utal af retssager i både by- og landsretterne og hun har skrevet 4 bøger om virkelighedens drabssager fra hele landet. Under foredraget kommer tilhørerne helt tæt på konkrete sager som Amagermanden, stewardessedrabet og helt nye og endnu uopklarede sager fra 2016. Ved at søge svar i gerningsmændenes motiv til at slå ihjel, kommer vi tættere på et svar. Der vil være masser af tid til debat og spørgsmål både undervejs og bagefter.

Foredrag med Stine Bolther booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen