Stiig Wæver

Stiig Wæver

Stiig Wæver arbejder dagligt under radaren i ind- og udland og er blandt Danmarks førende og mest anerkendte sikkerheds- og efterretningseksperter. Han er internationale efterforsker og tidligere PET agent. Uddannet hos politiet og han har blandt andet optrevlet bandekriminalitet, menneskehandel og bekæmpet terrortrusler for PET. I en årerække har han været bosiddende i Kina som privat sikkerhedskonsulent for store danske og internationale virksomheder. Således er han også Asien og Mellemøsten specialist.

Foredrag af Stiig Wæver:

Foredrag 1: “Bedrag” – Fiktion eller virkelighed?
Med afsæt i DR1´s dramaserie ”Bedrag”, afslører Stiig Wæver virkelighedens kriminalitet i erhvervslivet igennem case eksempler og anekdoter. Hvorfor og hvordan opstår kriminelle aktiviteter og hvordan kan de opspores og afværges? Det handler om økonomisk kriminalitet, korruption, industrispionage, kidnapning, overvågning, afpresning, risici og kulturforskelle. I dette medrivende foredrag overgår virkeligheden fiktion – og fantasi. Industrispionage.

Industrispionage er ikke nyt og er særdeles udbredt, selvom danske virksomheder generelt ikke udtaler sig om emnet og nogle spiller ligefrem hasard med deres fremtid. Hvor nemt kan en virksomhed blive angrebet eller tabe hele sin værdi? Hvordan foregår industrispionage i virkeligheden? Det er barske realiteter, når Stiig Wæver engagerer og interagerer med tilhører om sine erfaringer, afdækker afslørende detaljer med fængende beskrivelser af, hvordan det i nogle tilfælde går helt galt og hvordan det kan afværges. Leasons learned og erfaringer. Tilhørerne guides med på en rejse i kriminalitetens verden igennem stærke beretninger om underholdende og overraskende kriminelle episoder og forløb.

Foredrag 2: Virksomhedskriminalitet
Gennemgang af kriminelle aktiviteter i dagens moderne virksomheder fra medarbejderen på gulvet op til direktøren. Fristelser og faldgrupper. Menneskelig adfærd, ambitioner, grådighed og andre styrende faktorer. Beskrivelser af udbredte kriminelle aktiviteter og hvordan det overhovedet kan ske og hvordan de kan afdækkes, forebygges og spottes. Det handler om kriminelle og forebyggende metoder, tankevækkende og underholdende anekdoter, når vi kommer ind under huden på kriminel virksomhedsadfærd.

Foredrag med Stiig Wæver booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen