Stephanie Star

Stephanie Star

Stephanie Star er uddannet danseinstruktør, har været selvstændig fysiurgisk massør, krops- og adfærdsterapeut og brugt mange år på bevidst personlig udvikling i den alternative verden. Stephanie er en autodidakt skuespiller og kan lide at læse manus. Hun er aktuel i tv-serier, radiovært på Holbæk Radio og aktuel på DR1 i programmet “Lige før lukketid” – et tv-dokumentar program i anledningen af at kronprins H.K.H fylder år. Hun er en stemme der opråber ved de hjemmeløse udsatte.

Stephanie Star foredrag

Ad Libitum

Historien om botox-, cougar- og realitystjernen Stephanie Star er så meget mere end dét – afbleget hår og silikonebryster i størrelse XL. Hun har også en stor personlighed. Store armbevægelser. Et stort hjerte.

Hun har i sit liv mødt megen modgang, som hun har modgået med sit viljefaste motto: ”Det handler ikke om, hvordan jeg har det, men hvordan jeg ta’r det. ”

Hun er født på Sicilien. Hendes mor forlod hende bogstaveligt talt på et stengulv tre dage efter fødslen. Hun har boet på katolsk nonnebørnehjem. Kom til Danmark som lille pige med sin far. I skolen blev hun kaldt spaghetti-neger, og hendes travle restauratør-far var ingen støtte. Hun skriver sin bog for at nedbryde tabuer, fordomme og jantelov. Samt for at udbrede budskabet om, at det ikke er slut med at føle sig lækker og sexet, bare fordi man er fyldt 50 år. Hun er uddannet danseinstruktør, har været selvstændig fysiurgisk massør, krops- og adfærdsterapeut og brugt mange år på bevidst personlig udvikling i den spirituelle verden.

Foredrag med Stephanie Star booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Køb bogen her.

Del denne side på:
Til toppen