Steen Lorck

Steen Lorck har sin professionelle baggrund i forsvaret, hvor han i mange år har gjort tjeneste i søværnet. Steen har her sejlet med mange forskellige skibstyper, herunder også undervandsbåde. Efter de dramatiske begivenheder i august 2017 besluttede han at skrive bogen ”Fartøjschefen fortæller historien om ubåden og Peter Madsen”. Denne bog udkom den 25. april 2018 på forlaget Hovedland.

Foredrag af Steen Lorck:

Steen Lorck - Fartøjschefen fortæller historien om Ubåden og Peter Madsen

Ubåden Nautilus og Peter Madsen
I mere end ni år har Steen Lorck været Peter Madsens makker omkring ubåden UC3 NAUTILUS, som han i alle årene har været fartøjschef (skipper) på. Steen har været med fra den dag NAUTILUS blev søsat og har siden 2008 fulgt eventyret med ubåden og raketterne fra første parket. Steen havde sidst forbindelse med Peter Madsen bare syv minutter før han angiveligt sejlede ud på sin sidste tur sammen med Kim Wall.

I foredraget beskriver han ubåden som et unikt ingeniørværk og løfter sløret for den fascinerende verden, som hun behersker. Ud over de mange gode og spændende oplevelser, han har haft med ubåden og Peter Madsen, kommer han dog også ind på de kampe som Peter Madsen har måttet udkæmpe med tidligere venner og kolleger; kampe som måske var medvirkende til, at han til sidst gav op. Det var problemer, der i vid udstrækning var skabt af hans eget noget vanskelige sind. Undervejs beskriver han Peter Madsen som et ekstremt kreativt og højt begavet menneske med rige evner, både på det teoretiske og det praktiske område, men også med sine mørke sider.

Foredrag med Steen Lorck booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen