Søren Hjort Kristensen

Søren Hjort Kristensen

Musical Show Søren Hjort Kristensen præsenterer et forrygende MUSICAL SHOW, som giver Dem en fantastisk aften i musicalens verden.…

Læs mere
Book Søren
Musical Show

Søren Hjort Kristensen præsenterer et forrygende MUSICAL SHOW, som giver Dem en fantastisk aften i musicalens verden.

Det er et musikalsk one-man-show, hvor Søren optræder i diverse kostumer som “The Phantom of the Opera”, Danny fra “Grease” og den amerikanske soldat Chris fra “Miss Saigon”. Der er også sange fra andre musicals for eksempel Chess, Tordenskjold med videre.

Der er noget for enhver smag. De stille smukke sange fra de klassiske musicals og fuld fart på, når Grease-medley’et fyres af – så sveden driver!

Showet er også morsomt! Sangene kædes sammen af små historier og sjove indfald, hvor Søren bruger sin mange års erfaring indenfor faget at gå i dialog med publikum og altid få et underholdende indslag ud af enhver spontan situation og kommentar fra publikum.

Det er også muligt vælge GREASE SHOW udelukkende med sange fra GREASE. Det kan sætte gang i enhver fest…!

Søren Hjort Kristensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular