Søren Gericke

Søren Gericke

Søren Gericke er uddannet kok i “Grøften” i Tivoli. Han har været kok på Grønland, køkkenchef på The Plaza, Søllerød Kro m.m.

Foredrag af Søren Gericke:

Foredrag 1. Om kærligheden til det at lave mad og glæden ved at servere denne.

Foredrag 2. Tungen lige i munden – med smagsløg og åbne sanser.
Om kampen for at realisere drømmene om det nye køkken i Danmark og samtidig et tidsbillede på 70erne. Om ikke at ville gå på kompromis.

Foredrag 3. Forbudt mad – fedtprocenter, salmonella, camppylo hva’ for noget?
En fabulerende dialog om madens centrale placering i livet, over kontinenter og gennem tid. Er lammenosser forbudt? Er lørdagskylling? Og hvad med vækstfremmer og stråforkorter?

GÅ I KØKKENET MED SØREN GERICKE:
Det er nu muligt at gå i køkkenet med Søren. Det kan enten foregå i firmaets køkken eller hos ham. Hvis et hold fra firmaet skal til udlandet kan man også få hammed som kok.

Foredrag med Søren Gericke booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Til toppen