Simon Talbot

Simon Talbot

Stand up-komiker Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til danskerne, bl.a. med sine onemanshows ’Damp’, ’Talle Alene i Verden’ og ikke mindst det anmelderroste ’Mr. Copenhagen’ fra foråret 2016, der bl.a. høstede 5 stjerner i BT.

Sidste år kunne man desuden følge Talbot i 10 afsnit på TV2 ZULU med sit ’Simon Talbots Sketch show’, og ikke nok med dét, så var han også nomineret til prisen som Årets Komiker ved ZULU Comedy Galla – der er ingen tvivl om, at Talbot er et stort talent med velfortjent succes på den danske comedyscene. At danskerne er vilde med Simon, afspejles også meget godt på hans Facebook-side, hvor han har rundet imponerende 200.000 følgere.

I efteråret sidste år drog Simon rundt i Danmark med sin ’Work In Progress Tour’, der fungerede som en slags indledende manøvre til 2017: Lige nu befinder han sig nemlig i USA, hvor han bruger tiden på at lade sig inspirere og snuse til den amerikanske standup-scene. Så nu forsøger han sig med stand-up på engelsk i det land, hvorfra han siden sin begyndelse i comedy, har fundet sin inspiration.

Simon Talbots række af succesfulde onemanshows tæller Damp (2011), Talle Alene i Verden (2013) og Mr. Copenhagen (2016), hvor han har optrådt for udsolgte sale landet over.
Han var vært på ZULU Awards i 2014, har haft sit eget sketch show på TV2 ZULU og har desuden været en næsten fast integreret del af TV2 ZULUs TV-satire, med deltagelse i programmer som Comedy Fight Club, Hvor Fanden er Herning og som vært på TV2’s store lørdagsshow Bingo Banko.

Pressemateriale

Simon Talbot behøver ingen videre præsentation. Tv-programmer som “Comedy Fight Club”, “Hvor fanden er Herning”, “Bingo Banko”, “Live fra Bremen”, velgørenhedsshowene “Comedy Aid” og ikke mindst hans rolle som vært på ”Zulu Awards” har gjort ham til en af landets mest kendte og eftertragtede komikere. Og det med rette, for han gør så absolut den danske comedy scene langt sjovere.
Simons “funny bones” er fremavlet af en irsk far og en jysk opvækst – noget som Simon ynder at spinde lange og fuldblods komiske tråde over. Man kan i det hele taget godt forvente en massiv portion selvironi, når Simon indtager scenen. Intet er hemmeligt, når det kommer til Simon selv. Han gør gerne grin med alt fra sine for korte akillessener til sit mellemnavn Lemming. Ud over ham selv er det skæve observationer af hverdagen, der fylder i Simons shows, og man kan under alle omstændigheder forvente et show, der både har noget for øret og øjet. For Simon bruger i høj grad sin fysik til at understrege det verbale. Hans sans for improvisation og kommunikation med publikum er yderst veludviklet, og derfor ligner to shows med Simon aldrig hinanden.

Lynkarrieren
Simon fik kort efter sin debut en fjerdeplads til “DM i Stand-up”, 2006 og vandt i maj 2007 “Danish Open i Stand-up”. Derudover har man kunnet opleve ham i “Comedy Fight Club 2”, som løb over skærmen i efteråret 2007. En enkelt omgang af “Comedy Fight Club” var dog ikke nok for Simon, der i foråret 2008 har deltaget i den tredje runde kaldet “Comedy Fight Club 3, Udfordringen”, hvor de medvirkende komikere på skift har stillet hinanden over for forskellige udfordringer, som de efterfølgende har forfattet et lille comedy-show om. Det viste Simon sig at være overordentlig god til – så god, at han den 21. april 2008 vandt finalen.

Simon debuterede desuden som komikerspiller i ”Hvor fanden er Herning” med Mick Øgendahl og Linda P i 2009 og var i første halvdel af 2010 vært for underholdningssuccesen “Bingo Banko” på TV2. Han har desuden medvirket i et par sæsoner af “Live fra Bremen”.
Simon Talbot præsenterede i efteråret 2011 sit første onemanshow “Damp” på en turné rundt i landet, der var totalt udsolgt. Showet fik fire hjerter i Politiken, der samtidig beskrev Simon Talbot som et “aldeles unikt, stort talent”.
I 2013 kom Simons andet onemanshow “Talle alene i verden”. Med så stor succes, at han måtte lave utallige ekstrashows for at imødekomme den enorme interesse. Politiken gav fire hjerter og skrev: ”Blandt sin generations fermeste og mest entusiastiske komikere. Han nærmest sprudler af fortællelyst og ikke mindst en stålsat vilje til at underholde. Hvilket lykkes”.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen