Sigmund blev landskendt i 2018 efter sin farverige deltagelse i X Factor hvorefter han lavede dokumentaren “Kommer Sigmund i Helvede?” på DR3 som handlede om skammen der stadig jagter ham i dag efter at vokse op i et meget kristent miljø som homoseksuel. Derudover har Sigmund sunget sig til en 3. plads i dansk Melodi Grand Prix 2019 og vundet MR. jungle konkurrencen i det sjove reality program Divaer i junglen hvor seerne for alvor fik øjnene op for han humoristiske og over the top attitude!

Sigmund udgav sin bog “Sigmund” i oktober 2018 og den handler om hele hans liv og inspirere unge som forældre til et bedre og mere produktivt liv trods diagnoser religion og lavt selvværd

Senest har han åbnet sig mere op for sit publikum og lavet personlige og festglade sange for sine fans. Lige nu er Sigmund aktuel med hans komiske medvirken i Til Middag Hos på TV3 og sin nye sang REBEL!

Foredrag af Sigmund:

Med Sigmund bliver alt til en kæmpe fest!

Sigmund vil give dig et følsomt og dyb indblik i hvordan det er at vokse op i et kristent miljø som homoseksuel og den skam der har jagtet ham siden han stod frem som den han er.

Få en hylemorsom oplevelse når han kommer med sin livsglæde og humor og fortæller om hans rejse fra X Factor, DR3 dokumentar til Divaer i junglen og lovende musikkarriere! Han vil inspirere dig til at følge din drøm og være stolt af den du er uanset hvad andre tænker!

Dans med når han inviterer jer med på sin musikalske rejse og åbner op om hvordan livet som kendt sanger og reality person er.

Sigmund har haft mange nedture før hans vej mod stjernerne for alvor begyndte.

I skolen var der altid problemer. Både socialt og fagligt.

Hør ham åbne op om nogle af hans hårdeste kampe med diagnoserne ADHD og Tourettes syndrom og om hvordan han aldrig lod det stoppe ham fra at følge sin drøm.

Lad ham inspirere dig til at følge din drøm! Hør hans råd til hvordan unge mennesker kan blive til det de vil idag!

Endelig vil han fortælle om hvordan det er at blive kritiseret i medierne og om hvordan det kan påvirke én.

Foredrag med Sigmund booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen