Sepp Piontek

Sepp Piontek

Sepp Piontek er fodboldspiller og træner. Professionel fodboldspiller frem til 1971. Fodboldtræner i mange forskellige klubber. Tidligere landstræner i Danmark og Tyrkiet. Klubtræner i Aab og Silkeborg. Nu landstræner i Grønland og Old Boys landshold.

Sepp Piontek el. Josef Piontek (født den 5. marts 1940 i Breslau) er en tysk fodboldspiller og fodboldtræner.Sepp Piontek spillede i perioden 1963 til 1972 203 Bundesliga-kampe for SV Werder Bremen og 6 kampe på det tyske landshold. Siden blev han træner for først SV Werder Bremen og senere for Fortuna Düsseldorf og FC St. Pauli. I 1979 blev han træner for det danske landshold efter at have været landstræner på Haiti. Han besad stillingen igennem 115 landskampe indtil 1990. Denne periode er blevet kendt som et vendepunkt i dansk fodbold og Sepp Piontek er tilskrevet en stor del af æren for den genrejsning af dansk fodbold, der kulminerede med sejren ved EM i 1992. I 1983 blev han kåret til Årets Træner i Danmark. Senere blev han landstræner for Tyrkiet hvorefter han i perioden 01/07-1995 – 30/05-1996 først var træner for AaB og senere i en periode har trænet Silkeborg IF.

I dag er Sepp Piontek landstræner for det grønlandske fodboldlandshold og holder desuden foredrag om lederskab med baggrund i sine erfaringer fra fodboldverdenen.

Sepp Piontek har udgivet bogen “Sepp – En biografi om manden, der ændrede dansk fodbold”.

Foredrag af Sepp Piontek:

Foredrag 1. Ledelse på en anden måde
Et spændende foredrag om, hvordan man med en anderledes og professionel indstilling skaber succes. Om det foregår i en virksomhed eller på det danske fodboldlandshold er egentlig underordnet. Det er medarbejdernes eller spillernes indstilling om motivation, og hvordan lederen evner at få den enkelte medarbejder til at yde sit absolut bedste og samtidig være en del af teamet, der er kunsten, vurderer Sepp Piontek. Han fortæller også små og morsomme historier om fodboldheltene.
Et foredrag med Sepp Piontek er et fornøjeligt arrangement, hvor også lattermusklerne bliver afprøvet.

Foredrag 2. Oplevelser som træner
Sepp Piontek er fodboldspiller og træner. Professionel fodboldspiller frem til 1971. Fodboldtræner i mange forskellige klubber. Tidligere landstræner i Danmark og Tyrkiet. Klubtræner i Aab og Silkeborg.

Foredrag med Sepp Piontek booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen