Sebastian Klein og Lars Ostenfeld

Sebastian Klein og Lars Ostenfeld
Foredrag af Sebastian Klein og Lars Ostenfeld:

Foredrag 1: Ulven kommer! Position er foreløbig hemmelig…
Nyt sjovt, visuelt og formidlende foredrag af Sebastian Klein og Lars Ostenfeld. De har begge de sidste 3 år arbejdet med ulve i Danmark. Sebastian Klein fra DR børne tv er en stor stemme på de sociale medier og debat om ulv og Lars Ostenfeld blev landskendt da han i 12 dage streamede live fra en skurvogn fra heden på Tv2Fri i håb om at se en ulv. Siden da har han besøgt Tyskland og Spanien for at se hvordan man lever med Ulve. Lars Ostenfeld fik taget sit første billede af vild ulv i danmark i foråret 2016.

”I skoven mødte hun ulven, men hun var slet ikke bange, for hun anede ikke hvor slem den er”
Den berømte Thy ulv blev fundet for 4 år siden og Siden har den næsten været sporløst forsvundet. Rygter, mysterier, øjne beretninger og store larmende overskrifter med døde dyr, blod og dødsens farlige historier om ulven har holdt den i live. Har hærgede vores stærkt trafikerede skove, været samtale emne i jagthytten og fyldt i medierne on og off. Folk har set den. Naboen har hørt om den og vi er vokset op med den i sagn og i eventyr som bla. Rødhætte. I et nyt fremragende, debatskabende og undersøgende foredrag med Sebastian Klein og Lars Ostenfeld vil vi fra Thy ulven, hen over de engang 40 DNA verificerede ulve frem til i dag hvor man ikke ved hvor mange der er, gøre et forsøg på at skridte ulven i Danmark op. Hvor mange er der egentlig? Hvad er det for en størrelse? og kan vi leve med den?

Sammen har Sebastian Klein og Lars Ostenfeld rejst verden tynd for at optaget utallige Tv-programmer om verdens natur og fauna. De er begge to stærkt nysgerrige på ulven i Danmark. Der vil være ægte historier om overnatning i skurvogn på Tv2Fri i jagten på billedet af ulv, egen foto af den danske ulv efter to års kamp, eksempler på hvor hidsig ulvedebatten er på sociale medier og oplevelser på egen krop. Alt sammen for at blive lidt klogere på vores danske ulv. For helt ærlig – vi ved ikke en skid! Der vil være video klip og foto under foredraget.

Foredrag 2: Klamt, Ækelt og Ulækkert!
Klamt, Ækelt og Ulækkert …Er titlen på en tv-serie på DR.Ramasjang med Sebastian Klein som vært. Men programmet kan nu også opleves live. Sebastian og hans mangeårige ven, instruktør og fotograf Lars Ostenfeld har bla. underholdt os med Afrikas Øje, Naturpatruljen og Kære Sebastian. Nu har de for første gang lavet et helt nyt foredrag for børn og deres forældre. Og det bliver helt sikkert både… Rør ved en levende slange. Spis en melorm og gæt en lort! Det er blot nogle af de ting, som publikum vil blive udsat for i et hæsblæsende og til tider aldeles grænseoverskridende foredrag, hvis lige aldrig er set før i Danmark. Det er underholdning, der gør dig klogere.  Det er…Klamt, Ækelt og Ulækkert. Sebastian Klein og Lars Ostenfeld tager udgangspunkt i deres mange rejser sammen, og beretter levende om f.eks. dengang Lars Ostenfeld’s søn blev bidt af en kobraslange i Afrika. Hvad ved publikum om slanger, og er der mon nogen der tør røre? Eller er der nogen de vil spise de melorme der ristes og krydres med Sebastians egen krydderimix!? Test din egen viden i ”Gæt en lort” og vær parat til at blive forundret, forbløffet og måske endda lidt forskrækket når Lars og Sebastian fortæller om alt hvad der er…

Sebastian Klein er måske danmarks kende natur nørd nr 1. En dansk skuespiller, tv-vært, foredragsholder og forfatter. Han er søn af Jesper Klein og Lykke Nielsen. er en ivrig ornitolog, og har medvirket i mange børne-tv-programer bla Naturpatruljen, Afrikas Øje og Kære Sebastian som blev kæmpe succeser. Han er kendt som Dr. Pjuskebusk. Han har siden medvirket i en lang række børneprogrammer på radio og tv, både naturformidling og underholdning. Sebastian Klein har senest udgivet en bog om sin far. “Fra min faders skygge” er Sebastian Kleins åbenhjertige og rå fortælling om at vokse op i skyggen af sin berømte fars op- og nedture. Og serien med Verdens 100 farligste, mærkelige og Vildeste – dyr.

Lars Ostenfeld har i mange år arbejdet for Danmarks Radios børne-tv, hvor han blandt andet er kendt for dokumentarserien ”Naturpatrujlen” og afikas Øje og ”Sebastians jul”,. Lars Ostenfeld er fotograf og har ud over tv-arbejdet fået udgivet en lang række fag- og pegebøger for børn og unge. Han blev nomineret til Orla-prisen 2010 for bogen ”Gæt en lort”, som han har lavet i samarbejde med Sebastian Klein. de sidste 3 år har Lars Ostenfeld eksperimenteret med at lave live tv på nye måder. hvor han også involvere sig selv. han blev kendt da han på Tv2Fri boede 12 dage i en skurvogn hvorfra han sende i håb om at se en ulv. han var manden bag Thomas Skov Og Emil Thorups “mande fødsel” på DR3 og har senest lavet Live fra verdensrummet og live fra Dybet til Dr3.

Foredrag med Sebastian Klein og Lars Ostenfeld booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen