Rune Klan

Rune Klan

Du kender ham fra: Showene ”Rune Klan går large”, "Det blå show", ”Gynt”, ”Den Ægte Vare”, gyserkomedien “denandenside.dk” samt…

Læs mere
Book Rune

Du kender ham fra:
Showene ”Rune Klan går large”, “Det blå show”, ”Gynt”, ”Den Ægte Vare”, gyserkomedien “denandenside.dk” samt satireserierne “Tak for i aften” og “Tomgang” på TV2 Zulu. Desuden som “kongelig hofleverandør” til Dronningens 70 års fødselsdag, hvor Dronningen selv var hjælper i hans show.

Rune kan finde på at trylle med:
Kort, tøjklemmer, kastaniedyr, sin lynlås, skinke.

Det vidste du ikke om ham:
Rune Klan anses i tryllekredse for at være blandt top 5 i verden inden for mønt-trylleri.

Kort om Rune Klan:
Han har tryllet stand-up om til magi og magien om til stand-up. Og på den måde har Rune Klan fornyet genren på sin helt egen charmerende og kluntede facon, der har gjort ham til publikums yndling og anmeldernes darling. Selvom han ski*** højt og flot på de fleste regler inden for tryllefaget, er han faktisk en både erfaren og utroligt dygtig tryllekunstner – og når man samtidig fornemmer, at han er en veltrænet, koncentreret stand-upper, kunne man få mistanke om, at der her er tale om to unikke talenter, der blot har lejet sig ind i samme elegante krop. Men Klan er hverken kvart eller halv, men hundrede procent sig selv og hundrede procent morsom.

Rune Klan havde i februar 2017 premiere på sit næste one man show “Rune Klan Live” på Det Kgl. Teaters Gamle Scene.

Pressemateriale

En sand mester inden for tryllekunst
Rune Klan startede med at trylle og underholde i 1987 og er i dag et af de største navne i internationale magikerkredse. Han har bl.a. leveret tricks til verdensmesteren i trylleri. Han mestrer det til fingerspidserne. Glem alt om den klassiske tryllekunstner med stav og høj hat, når Rune Klan går på!

Rune Klan optræder ikke for at redde verden, men for at underholde. Dog har han sin egen lille mission: At gøre op med myten om tryllekunstneren, som den der blot hiver kaniner op af hatten og saver duer over iklædt bedemandstøj.

Fra tryllekunst til stand-up
Missionen tog først rigtig fart for Rune, da han i 1999 fik smag for stand-up og gjorde det til en fast del af sit showunivers. Og han var heldigvis udstyret med ”funny bones”, som det hedder inden for comedygenren. Derfor gik det i starten henover hovedet på mange, hvilke tricks og kunster han hev op af lommen til dem, fordi de lå flade af grin. Folk ænsede ganske enkelt ikke hvor mange tøjdyr, blomster og pølser der uforklarligt, skiftevis forsvandt og dukkede op i hans show.

I dag er Runes lille ’hemmelighed’ blevet offentlig og han har fundet den helt perfekte balance mellem de to stilarter. Oplevelsen af Rune Klan er dog ikke blevet mindre uforklarlig med årene. Tværtimod! Det er stadig ’tres mystique’, som franskmændene siger.

Rune Klan er den rigtige løsning til det meste, fordi han er værdsat af de fleste. Ung som ældre. Han mestrer alt fra større gallafester, hen over festivaler til arrangementer af mere intim karakter. Både inde og ude.

BONUS INFO: Rune kan bookes til at optræde på engelsk, som han mestrer flydende.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular