Ruben Søltoft

Ruben Søltoft

Du kender Ruben Søltoft fra:
”DM i stand-up 2010”, som han vandt helt suverænt, “Zulu Comedy Galla” 2010 og 2012, ”Stand-up.dk” sæson 7, “Live fra Bremen” sæson 7, ”Comedy Aid” og Zulus populære sitcom ”SJIT Happens”, der havde premiere i efteråret 2013, og i foråret 2017 kan opleves i den sidste sæson af den populære serie.

Det vidste du ikke om ham:
Ruben har en fobi over for haner og er enormt glad for vandmeloner. Og der er formentlig meget mere du ikke ved om ham, men det afhænger naturligvis af, hvor stalker-agtig du er.

Kort om Ruben Søltoft:
Ruben Søltoft vandt “DM i stand-up” i 2010 og har siden opnået landsdækkende succes med sin helt specielle lidt gakkede stil, der bl.a kunne opleves ved Comedy Aid 2011 hvor hans “Jeg er et dådyr”-joke efterfølgende blev en viral landeplage på Youtube.

Hans fantasifulde og velskrevne jokes, kombineret med en udtryksfuld og excentrisk mimik, har givet ham en stor fanskare og også sikret ham en nominering til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2012. I 2013 kunne man i foråret opleve Ruben i TV2s nye underholdningsprogram “Casper og Lars præsenterer”.

Ruben Søltoft præsenterede i efteråret 2015 sin første one man tour “Mit hoved”, der, oven på anmelderroser og en enorm efterspørgsel på billetter, blev forlænget af flere omgange.

Ruben Søltoft er så absolut én af de komikere, der både skal ses og høres!

Pressemateriale

Ruben Søltoft har trods sin unge alder allerede et imponerende cv som komiker. Lad os ikke gå i detaljer med de helt unge dage og jobbet som kommentator på en rodeotyr i Aalborg, men i stedet fremhæve ”Danish Open” 2008, som han vandt. Derefter gjorde han sig langsomt men sjovt bemærket på de lokale scener, indtil han for alvor satte sit navn på plakaten i 2010. Først på Operaen, hvor han optrådte som et af stand-uppens store håb ved “Zulu Comedy Galla” 2010. Den titel blev dog få dage senere opgraderet til fuldblods-talent, da han overlegent vandt ”DM i stand-up”. Og siden har der været en kolossal efterspørgsel efter Ruben Søltoft og hans visuelt stærke og finurligt komiske talent.

Ruben elsker at fortælle den gode historie. Den tager tit udgangspunkt i hans eget liv, godt peppet op af hans krøllede fantasi og så bliver det for alvor sjovt. Han har en fantastisk evne til at præsentere sine dagligdagsscenarier i maleriske beskrivelser, der, godt hjulpet af hans meget levende ansigt, skaber de mest komiske billeder i publikums hoveder og udløser de helt store grin. Det kunne bl.a. opleves ved Zulu Comedy Galla 2010, hvor Ruben var valgt som ét af de unge talenter, der skulle optræde i Operaen. Ruben Søltoft blev siden nomineret til Läkerol Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2012.

Ruben har opnået landsdækkende succes for sin medvirken i “Live fra Bremen” primetime på TV2, der også førte til medvirken i TV2′s underholdningsprogram “Casper og Lars præsenterer” i 2013. Senest har han opnået enorm popularitet for sin rolle i TV2 Zulus nye sitcom og store satsning “Sjit happens”, der fortsat ruller over skærmene.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen