Petro Mielczarek

Petro Mielczarek

Petro Mielczarek startede sin karriere som 8-årig og har gennem tiden fået undervisning af nogle af verdens bedste tryllekunstnere.…

Læs mere
Book Petro

Petro Mielczarek startede sin karriere som 8-årig og har gennem tiden fået undervisning af nogle af verdens bedste tryllekunstnere. Han er mest kendt for sine korttricks, der krydres med hverdagsgenstande som fx reb, rundstykker og servietter. Trylleriet bliver ofte præsenteret lige for øjnene af publikum, der bliver snydt gang efter gang. Petro er specielt god til at tilpasse sig publikum, så underholdningen altid bliver en succes.

Vælg fx imellem:

Walk around magi
Tryllekunstneren går rundt og underholder med fx korttricks og ballondyr til børnene. Perfekt til åbent hus, butiksfester eller reception.

Klassisk trylleri med walkaround
Tryllekunstneren starter med fælles underholdning. Derefter går han rundt ved bordene og tryller lige for øjnene af publikum. Perfekt til konfirmation, sølvbryllup eller fødselsdag.

Underholdningen bliver altid tilpasset dit arrangement.

Petro Mielczarek booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular