Peter Qvortrup Geisling

Peter Qvortrup Geisling

Foredrag af Peter Qvortrup Geisling:

Foredrag 1: Giv livet et serviceeftersyn
“Publikum skal først og fremmest have en rigtig sjov aften, når jeg er på besøg. Humor skal jo være så sundt, så jeg har en masse sjove og tankevækkende historier med fra Lægens bord, Ha` det Godt og Diagnose Søges, når jeg kigger forbi”, siger tv-lægen Peter Qvortrup Geisling.

I modsætning til Peters tv-programmer, bliver livet jo nok ikke genudsendt, så tv-lægen forsøger at inspirere publikum til at give livet et serviceeftersyn. Det er aldrig for sent at udleve sine drømme, og Peter Qvortrup har også det bedste brev med, han nogensinde har fået. Peter holder foredrag om finurlige historier fra tv-konsultationen, stress eller kommunikation i sundhedsvæsnet.

Foredrag 2: Stress af med TV-lægen
Stress bliver det næste årtis store folkesygdom. Antallet af stressramte er eksploderet de senere år, og det handler om at passe på sig selv og være opmærksom på den mentale sundhed. Men hvordan kan man genkende stress? Book et foredrag med Danmarks egen TV-læge og hør, hvilke symptomer du skal være opmærksom på, hvilke faktorer der øger chancen for stress – og hvad du kan gøre ved det.

Foredrag 3: Kommunikation i sundhedsvæsenet
Gennem de mange år som TV-læge har Peter samlet en række eksempler på god og dårlig kommunikation mellem patienter og de ansatte i sundhedsvæsnet. Og også eksempler på pressens tackling af sundhedsstoffet. Et tankevækkende foredrag om den gode kommunikation.

Peter kan også bookes som ordstyrer / konferencier.

Foredrag med Peter Qvortrup Geisling booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen